Keuzehulp

Filteren merk
  • Toon meer

Wat onze klanten zeggen

67 Artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
24 van 67 gezien
Toon volgende artikelen

Je koffieapparaat of espressomachine reinigen is erg belangrijk. Door de vetten en olieresten uit je koffieapparaat te verwijderen, geniet je veel langer van de pure smaak.

Vuile stoffen komen via de koffiebonen in je koffieapparaat; de buitenkant van koffiebonen bestaat namelijk uit een beetje vet. Als je een kopje koffie zet, maalt de koffiemachine je bonen. De gemalen bonen gaan dan door je machine, waardoor de vetten de kans krijgen om zich binnenin te hechten. Dit is niet alleen slecht voor je koffiemachine, maar beïnvloedt ook de koffiesmaak.

1 keer per maand je koffiemachine reinigen voor langer genot

Kijk hieronder voor de juiste tabletten voor jouw apparaat. 

Op zoek naar een goedkoper alternatief?

Neem dan eens een kijkje bij de reinigingsproducten van Eccellente. Deze zijn een prima alternatief voor de soms dure merkproducten. Ons huismerk bestaat uit natuurlijke producten, wat beter is voor het milieu.

Hoe nauwkeuriger het onderhoud van je machine, hoe langer je koffie van de hoogste kwaliteit blijft. Bekijk daarom ook zeker eens onze ontkalkingsproducten, waterfilters of de voordeelpakketten.

Vragen?

Ben je niet zeker welke reinigingstabletten je nodig hebt of zit je met een andere vraag over het reinigen van je koffiemachine? Chat met ons door rechtsonder op het icoontje te klikken, stuur ons een e-mail of telefoneer ons via +32 (0)33 699 693.

Lees meerLees minder