Waterfilters bij Eccellente

Keuzehulp
Filter op merk
  • Toon meer
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
95 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
Pagina 4
95 van 95 gezien

Waterfilters bij Eccellente

Een waterfilter houdt kalk, chloor en andere vuiligheden die de smaak beïnvloeden uit het water in je koffiemachine. Zo hoef je dankzij een waterfilter je koffiemachine veel minder vaak te ontkalken. En ook voor je waterkan is een waterfilter ideaal om de smaak zo zuiver mogelijk te houden. Een waterfilter reinigt je machine niet van koffieonzuiverheden, gebruik hiervoor reinigingstabletten. Eccellente heeft haar eigen huismerklijn waterfilters. Onze waterfilters zijn te gebruiken voor allerlei verschillende koffiemachines zoals JURA, Philips, Siemens, Bosch en nog veel meer. 

Waterfilters kopen doe je bij Eccellente.be! Als je voor 20:00 besteld versturen wij je pakket vandaag nog op. Als je voor meer dan € 40,- aan producten besteld is de verzending gratis. In België versturen wij je pakket met BPost. Wanneer je pakket is verstuurd vanuit ons magazijn krijg je ook een track & trace van ons om je pakket te volgen.

 

Waarom een waterfilter voor je koffiemachine nodig is

Het leidingwater in ons land is vrij hard. Dat betekent dat er veel kalk in zit, wat verre van ideaal is voor je koffiemachine. En dus voor de kwaliteit van je koffie. Daarom is het nodig een waterfilter te gebruiken. Die filter bestaat uit korreltjes en actieve koolstof. De korreltjes verminderen de kalk en metalen die via de waterleiding binnenkomt. De actieve koolstof filtert substanties die de smaak en geur van leidingwater aantasten. 

Het gebruik maken van een waterfilter is dus erg handig als je de kwaliteit van je koffie wilt waarborgen. Maar wist je dat als je geen waterfilter gebruikt en ook je machine niet ontkalkt er schade kan ontstaan door kalkophoping? Kalk nagelt zich vast aan de binnenkant van je leidingen en zorgt voor verstoppingen. Het drinkwater kan hierdoor niet meer goed doorlopen en zal er uiteindelijk schade ontstaan. Wij raden dus aan om altijd gebruik te maken van een waterfilter in je koffiemachine als er hard water in jouw regio is. 

Eccellente: een uitstekend en voordelig alternatief 

De waterfilters van Eccellente zijn het ideale alternatief voor de vaak duurdere merken als Bosch, Siemens of Saeco. We hebben onze filters uitvoerig getest op koffiemachines van al deze merken, waardoor we de kwaliteit ervan kunnen garanderen.

 

Vragen?

Ben je niet helemaal zeker welke waterfilter het beste is voor jouw machine? Of heb je een andere vraag over onderhoud? Schroom niet om hulp te vragen, onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden! Chat met ons door rechtsonder op het icoontje te klikken, stuur ons een e-mail of bel ons op het nummer 033 699 693.

Lees meer Lees minder