Siemens ontkalkingstabletten

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
31 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
24 van 24 gezien
Volgende pagina

Als trotste eigenaar van een Siemens apparaat wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven genieten van je koffie. Goed onderhoud is hiervoor de sleutel! Ontkalk en reinig je machine maandelijks om je Siemens apparaat in topconditie te houden. Gebrekkig onderhoud heeft veel nadelige effecten zoals minder goed smakende koffie, een vertraagd brouwproces en kans op schade door verstoppingen. 

Wil je Siemens ontkalker bestellen voor je Siemens koffiemachine of ben je op zoek naar een Siemens ontkalker voor de stoomoven? Dan ben je bij Eccellente aan het juiste adres! We hebben een uitgebreid assortiment met alles dat je nodig hebt voor Siemens onderhoud, inclusief de juiste Siemens ontkalker voor jouw apparaat. Ook voor de stoomoven hebben wij onze eigen ontkalker, de Eccellente stoomoven ontkalker voor Siemens.

Waarom Siemens ontkalkingstabletten gebruiken?

Het ontkalken van je Siemens apparaat met Siemens ontkalkingstabletten is noodzakelijk om je machine in topconditie te houden. Wanneer je niet met regelmaat ontkalkt is de kans op schade groot. Dit komt doordat er kalk ophoping ontstaat wanneer je veel gebruik maakt van je Siemens koffiemachine. Het water in Nederland wordt gezien als “hard” water, dat houdt in dat er veel kalk in ons drinkwater zit. Wanneer je koffie zet met je apparaat wordt het water verhit en laat het kalk los van het water. Het kalk gaat in de leidingen zitten van je apparaat, wat dus voor ophopingen kan zorgen. Om dit te voorkomen raden wij aan om je machine regelmatig te ontkalken.

 

Hoe vaak moet ik mijn machine ontkalken met Siemens ontkalkingstabletten?

De frequentie waarmee je je machine moet ontkalken met Siemens ontkalkingstabletten hangt af van verschillende factoren zoals de hardheid van het water in je regio en hoe vaak je de machine gebruikt. Als je in een gebied met hard water woont, moet je je machine mogelijk vaker ontkalken dan in gebieden met zacht water. In het algemeen, bij dagelijks gebruik en bij gemiddelde waterhardheid, is het normaal dat je je machine elke 2 tot 3 maanden ontkalkt.

Ons assortiment Siemens ontkalkingstabletten

Eccellente biedt verschillende Siemens ontkalkingstabletten. Zo zijn er de ontkalkingstabletten voor Siemens, Bosch, Gaggenau en Neff koffieapparaten en waterkokers. Ben je in het bezig van een Siemens EQ koffiemachine? Dan kun je ook de Siemens 2-in-1 ontkalkingstabletten EQ gebruiken. Deze verwijderen kalkaanslag en beschermen tegelijkertijd tegen corrosie. Geef je de voorkeur aan Siemens vloeibare ontkalker? Die hebben we ook in ons assortiment. Deze kun je niet alleen gebruiken voor je Siemens espressomachine, maar ook voor je waterkoker en stoomoven.

Behalve voor Siemens ontkalker kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor andere producten op het gebied van Siemens onderhoud. Hierbij kun je denken aan Siemens waterfilters en Siemens reinigers voor het verwijderen van koffievet en koffieresten.

 

Goedkoper alternatief ontkalker

Eccellente heeft ook haar eigen lijn huismerk producten die perfect geschikt zijn voor Siemens apparaten. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs! Voor Siemens heeft Eccellente ook de ontkalkingstabletten. Ontkalkingstabletten Siemens van Eccellente zijn van hetzelfde formaat als origineel. Erg handig dus om gelijk de juiste dosering in je waterreservoir te doen. Daarnaast is de werkzame stof in deze tabletten ook hetzelfde.

Ook heeft Eccellente reinigingstabletten en waterfilters voor Siemens. Kijk in het assortiment om alle mogelijkheden te zien. 

Siemens ontkalker bestellen bij Eccellente

Ontkalkingstabletten van Siemens bestellen? Dat is zo geregeld bij Eccellente! Je profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke voordelen, waaronder een gratis verzending bij besteding van €40 of meer, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben over onze Siemens ontkalkingstabletten of Siemens onderhoud in het algemeen, neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045 en helpen je graag verder!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

 

Lees meer Lees minder