Melksysteem Reiniger

MELITTA Melksysteem Reiniger

MELITTA Melksysteem Reiniger

2 reviews

Melitta Perfect Clean melksysteem reiniger voor Melitta espressomachines. Reinigt het melksysteem van uw espressomachine. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€11,50 €9,00
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 17%
ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

Met de Eccellente melksysteemreiniger kunt u alle onderdelen die in contact komen met melk effectief schoonmaken. Geschikt voor koffiemachines, espressomachines en gelijkaardige apparaten. Voor het hygiënisch reinigen van het melksysteem.

€9,00 €7,50
Product informatie

Inhoud 
250 ml Melitta Perfect Clean-elkreiniger voor espressomachine en Cremio
Goed voor 5 keer reinigen

Omschrijving
Deze vloeibare Melitta-melksysteemreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van Melitta-melksystemen. Het is geschikt voor zowel volautomatische koffiemachines als losse melkopschuimsystemen.

Melitta garandeert een hygiënische reiniging.

Geschikt voor Caffeo Bistro, Caffeo Gourmet, Caffeo Solo, Caffeo Solo & Milk, Caffeo Lattea, Caffeo CI, Barista T, Melitta Barista, Melitta Varianza, Melitta Passione, Melitta Cremio-melkopschuimer.

Instructie
Melitta Caffeo-espressomachine
1. Vul de melkcontainer met 50 ml Melitta-melksysteemreiniger (1 streepje op de fles) en voeg 450 ml vers water toe tot aan de markering van 500 ml op de melkcontainer. Zet vervolgens een koffiemok onder de koffie-/melkuitloop.
2. Druk op de toets 'melkschuim'. De machine spoelt de melkleiding nu door met het Melitta-reinigingsmiddel. Herhaal dit 1 maal. Giet de overgebleven vloeistof in een apart schaaltje en bewaar dit even. Vul hierna de melkcontainer opnieuw maar nu met alleen proper water. Herhaal het doorspoelproces door op de melkschuim-toets te drukken.
3. Haal alle melkonderdelen los van de machine en leg deze te weken in een schaaltje met de overgebleven Melitta-melkreinigingsoplossing. Laat dit minimaal een uur staan en spoel het daarna goed af met proper water. Sluit nu alle onderdelen weer aan. Uw Melitta-melksysteem is nu gereinigd.

Melitta Cremio
1. Vul 25 ml van de Melitta-melkysteemreiniger in de Cremio en voeg water toe tot 250 ml.
2. Laat het mengsel van de Melitta-elksysteemreiniger en water inwerken en verwijder hardnekkig vuil met een zachte doek of spons.

Opmerking
De fles is voorzien van een kindveilige sluiting en handige doseringstekens.

___
Productnummers: E-0079 - E0079 - 6606206

Naam:
Melksysteem Reiniger
Merk:
MELITTA
SKU:
E-0079
Product code:
6606206
EAN:
4006508202034
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0079 - E0079 - 6606206 - 6762521
Conditie:
Nieuw
| sofie

heel goed product gemakkelijk te gebruiken

| Pieter Geerts

Goed product aan correcte prijs! Wanneer je een Melitta espresso machine hebt met melkfunctie, blijft dit product de beste manier om het toestel op regelmatige basis te reinigen en alle melkresten te verwijderen. Aanrader dus.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Melksysteem Reiniger

Melksysteem Reiniger

Recent bekeken