Melksysteem Reiniger

ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

Met de Eccellente melksysteemreiniger kunt u alle onderdelen die in contact komen met melk effectief schoonmaken. Geschikt voor koffiemachines, espressomachines en gelijkaardige apparaten. Voor het hygiënisch reinigen van het melksysteem.

€9,95 €7,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
1 fles Eccellente Melkreiniger, 250ml
Hiermee kunt u het melksysteem 10 keer reinigen.

Omschrijving
Eccellente melksysteem reiniger is een krachtige melkreiniger voor het schoonmaken van alle onderdelen die met melk in contact komen. De reiniger breekt eiwitten af en verwijdert vetten en achtergebleven melkresten die de machine beschadigen. . Uw systeem regelmatig reinigen is belangrijk om de kwaliteit van uw cappuccino of andere koffie op peil te houden.

Geschikt voor alle koffiemachines en melkopschuimers: Philips, Saeco, WMF, Delonghi, Siemens, Bosch, Severin, Krups, Jura, Sage, Nivona en AEG

Instructie 
Draai de dop een halve slag open en knijp in de fles tot de doseerruimte gevuld is met de gewenste hoeveelheid melkreiniger. Gebruik ongeveer 20-30 ml en vul dit aan met circa 300 ml water. Laat onderdelen die in contact komen met melk hierin enkele uren weken of spoel ze door volgens de instructie van de machine. Spoel de onderdelen na reiniging met schoon water af.

Advies: Spoel de melkleiding na elk gebruik door met schoon water en reinig het melksysteem elke twee weken met Eccellente melkreiniger.

Opmerking
Eccellente Melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking. Hiervoor raden wij de Eccellente Snelontkalker aan.

Naam:
Melksysteem Reiniger
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0397
Product code:
E-0397
EAN:
0737212978970
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0397 - E0397 -
Conditie:
Nieuw
Melksysteem Reiniger

Melksysteem Reiniger

Recent bekeken