ECCELLENTE PROFESSIONAL Reinigingstabletten 25 x 3,4 gram

ECCELLENTE PROFESSIONAL Reinigingstabletten 25 x 3,4 gram

De 2in1 Professional Reinigingstabletten zorgen voor een zeer effectieve reiniging van koffie oliën en vetten in je koffiemachine. De machine zal hierdoor langer meegaan!
Lees meer
25,00 20,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

25 Eccellente Professional Reinigingstabletten á 3,4 gram, geschikt voor Jura
Goed voor 25 keer reinigen van de Jura koffiemachine.

 

Omschrijving

Deze 2 fasen reinigingstabletten van 3,4 gram zijn speciaal ontwikkeld voor espressomachines van Jura. De reinigingstabletten verwijderen koffie oliën, vetten en andere aanslag uit de Jura koffiemachine, die vrijkomen bij het malen van koffiebonen en de machine hierdoor vervuilen.

De samenstelling is precies afgestemd op het gebruik in volautomaten van Jura. De tabletten zorgen voor een zeer effectieve reiniging waardoor de machine nog jaren meegaat.

Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de koffiemachine en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van groot belang. Iedere koffiemachine van Jura beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Dankzij deze 2 in 1 reinigingstabletten van Eccellente Professional wordt het apparaat niet alleen gereinigd maar tegelijkertijd krijgt het een beschermlaag. Hierdoor biedt de reinigingstablet een duurzame bescherming tegen afzettingen van koffievet. Het reinigingsprogramma kan met één druk op de knop eenvoudig worden gestart.

Fase I, de reiniging: de speciale formule verwijderd zeer effectief de koffie oliën, vetten en koffiedeeltjes uit de zetgroep en bereidingszeef.

Fase II, de bescherming: actieve bestandsdelen beschermen de onderdelen tegen afzetting van koffieresten en koffievetten.

Het resultaat: Met één druk op de knop een schone koffiemachine voor de perfecte kop koffie.

 

Instructie  

1) Plaats een bakje onder de koffie-uitloop.
2) Start het reinigingsproces zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven.
3) Werp een tablet in de vultrechter voor voorgemalen koffie.
4) Voor het verdere verloop gaat je te werk zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven.

 

Opmerking

Het ontvettingsmiddel heeft geen ontkalkende werking. Hiervoor raden wij de Mr. Taylor Biologische Snelontkalker aan.

Naam Reinigingstabletten 25 x 3,4 gram
Merk ECCELLENTE Professional
Artikelcode 25045
SKU E-0667
EAN 8720682981047