MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

Biologisch ontkalker voor premium espressomachines zoals Jura. Biologisch afbreekbaar en duurzaam. Best geteste ontkalker.
Lees meer
19,95 14,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud
250 ml Biologische Snelontkalker voor 5 keer ontkalken

Als trotse bezitter van een exclusieve koffiemachine van topkwaliteit, wilt u dagelijks genieten van een overheerlijk kopje koffie. Een momentje rust, een momentje voor uzelf.

Onderhoud uw koffiemachine goed, zodat de koffie elke dag weer van topkwaliteit is en uw machine veel langer mee gaat. Bescherm en onderhoud uw koffiemachine met de biologische snelontkalker van Mr. Taylor. Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk en biologisch product en heeft geen chemische basis zoals vele andere ontkalkers dat hebben.

Hoewel fabrikanten van koffiemachines vaak adviseren om onderhoudsproducten van het eigen merk te gebruiken, is Mr. Taylor een uitstekend alternatief voor alle types en merken koffiemachines. Mr. Taylor snelontkalker is uitvoerig getest en verbeterd om zo tot de best getest snelontkalker te worden.

 

Goed voor het milieu

Mr. Taylor is een van de eerste ontkalkers die ook écht goed voor het milieu is. Het product is op basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren gebaseerd. Deze zuren zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

De flesjes zijn gemaakt van oude PET-flessen waardoor de kleur van de flessen naargelang het gebruikte materiaal ook licht kunnen verschillen. De verpakking is van gerecycleerd papier gemaakt. Als u deze materialen ook weer in de juiste bak sorteert, zullen ze zelfs een derde leven krijgen.

 

Ontkalken?

In België loopt er hard water door de waterleidingen. Hoe harder het water, hoe meer kalk er ontstaat bij het opwarmen van dat water. Dus ook in uw koffiemachine. Kalk hecht zich aan de leidingen en de boiler, waardoor die kapot kan gaan. Regelmatig uw koffiemachine ontkalken is daarom zeker aan te raden, ook als u een waterontharder in huis heeft. Met Mr. Taylor snelontkalker zorgt u dat de koffie altijd op smaak blijft en de machine langer mee gaat.

 

Instructies

Voordat u gaat ontkalken neemt u best de handleiding van uw koffiemachine bij de hand. Hier staat precies beschreven hoe u de koffiemachine moet ontkalken. Dit kan per type en merk verschillen. Giet 50 ml Mr. Taylor snelontkalker in uw waterreservoir en vul dit tot aan de maximumstreep met proper water. Start het ontkalkingsprogramma van de machine.

De vloeistof van Mr. Taylor snelontkalker heeft een rode kleur, zodat u na het ontkalken goed kan zien of u nogmaals moet doorspoelen. Als het water nog een rode gloed heeft, is nog niet alle vloeistof verdwenen en moet u opnieuw spoelen.

Daarnaast laat Mr. Taylor snelontkalker zien wanneer de vloeistof geen kalk meer kan opnemen. De rode kleur wordt dan geel. Dat gebeurt nog niet na eenmalig gebruik. U kan dus gerust de verdunde vloeistof opvangen en herbruiken.

 

Als beste getest

Mr. Taylor snelontkalker kwam als beste uit de kalktest. Nieuwsgierig naar de test en het resultaat? Bekijk deze video

Naam Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Merk MR TAYLOR
Artikelcode EMRT01
SKU E-0538
EAN 7444754035070
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Bundle producten

Mr. Taylor Koffie Deal
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
23,91 24,90 Toevoegen