Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

Biologisch ontkalker voor premium espressomachines zoals Jura. Biologisch afbreekbaar en duurzaam. Best geteste ontkalker. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€19,95 €14,95
Per stuk
Product informatie

Als trotse bezitter van een exclusieve goede koffiemachine wilt u dagelijks genieten van een overheerlijk kopje koffie. Een momentje rust, een momentje voor uzelf. Onderhoud uw koffiemachine goed, zodat de koffie elke dag weer van topkwaliteit is en uw machine veel langer mee gaat. Bescherm en onderhoudt uw koffiemachine met de biologische snelontkalker van Mr. Taylor. Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk en biologisch product en heeft geen chemische basis zoals vele andere ontkalkers dat hebben. Hoewel de fabrikant vaak adviseert om eigen merken, zoals het merk van de koffiemachine te gebruiken, is Mr. Taylor een uitstekend alternatief voor alle type en merken koffiemachines. Mr. Taylor snelontkalker is uitvoerig getest en verbeterd om zo tot de best getest snelontkalker te worden.

Goed voor het milieu
Mr. Taylor is één van de eerste ontkalkers die ook écht goed voor het milieu is. Het product is op basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren gebaseerd, die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn.

De flesjes zijn gemaakt van oude PET-flessen waardoor de kleur van de flessen ook licht kunnen verschillen, afhankelijk van het materiaal waarmee het gemaakt is. De verpakking is van gerecycled papier gemaakt. Als u deze materialen ook weer in de juiste bak doet, zullen ze nogmaals een tweede leven krijgen.

Ontkalken?
In Nederland loopt er hard water door onze leidingen. Hoe harder het water, hoe meer kalk er ontstaat bij het opwarmen van dat water. Zo ook in uw koffiemachine. Kalk hecht zich aan de leidingen en de boiler, waardoor het kapot kan gaan. Regelmatig ontkalken van uw koffiemachine is daarom zeker aan te raden, ook als u een waterontharder in huis heeft. Met Mr. Taylor snelontkalker zorgt u dat de koffie altijd op smaak blijft en de machine langer mee gaat.

Instructies
Voordat u gaat ontkalken pakt u de beschrijving van uw koffiemachine bij de hand. Hier staat precies beschreven hoe u de koffiemachine moet ontkalken, dit kan per type en merk verschillen. U doet 50ml Mr. Taylor snelontkalker in uw waterreservoir en vult dit aan met schoon water tot aan de maximale streep. Vervolgens laat u het ontkalkingsprogramma van de machine lopen.

De vloeistof van Mr. Taylor snelontkalker heeft een rode kleur, zodat u na het ontkalken goed kan zien of u nogmaals moet doorspoelen. Als het water nog een rode gloed heeft, is nog niet alle vloeistof verdwenen en moet u nogmaals spoelen. Daarnaast laat Mr. Taylor snelontkalker zien wanneer de vloeistof geen kalk meer kan opnemen. De rode kleur wordt geel als de vloeistof aan zijn taks zit. De vloeistof wordt nog niet na één keer gebruiken geel. U kunt dus prima de verdunde vloeistof gaan opvangen en nogmaals gebruiken.

Als beste getest
Mr. Taylor snelontkalker kwam als beste uit de kalktest. Nieuwsgierig naar de test en het resultaat? Bekijk deze video:

Naam:
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Merk:
MR TAYLOR
SKU:
E-0538
Product code:
EMRT01
EAN:
7444754035070
Veiligheidsblad:
Conditie:
Nieuw
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

Recent bekeken