BRITA

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

BRITA waterfilters zijn in de hele wereld de toonaangevende drinkwaterfilters. Verbeter met je waterfilter van Brita de kwaliteit van je koffie. Ook voor je koffiemachine is de waterkwaliteit erg belangrijk. Met een BRITA Waterfilter kan je langer genieten van een heerlijk kopje koffie. Hoe hoger het aandeel kalkvormende ionen in het water, des te sneller slaat er kalk neer waardoor de machine aan capaciteit zal inleveren. De waterfilters van Brita zorgen ervoor dat deze kalkvormende ionen uit het water gehaald worden, zodat jij geniet van het perfecte kopje smaakvolle koffie.

 

Tijdelijk GROTE korting op BRITA Waterfilters!

 

Naast het gebruik van een filtersysteem van Brita is het ook verstandig om jouw koffiemachine regelmatig te ontkalken. Ons assortiment ontkalkingsproducten voor koffiemachines biedt uitkomt voor vrijwel ieder koffiezetapparaat. In combinatie met een reiniger zorg je ervoor dat je langer van je koffiemachine kunt genieten. Maak je gebruik van de ingebouwde melkopschuimer die in je koffiemachine zit? Dan doe je er verstandig aan deze ook met enige regelmaat te reinigen. Eccellente heeft daarvoor diverse melkreinigers voor alle bekende merken.

 

Ons assortiment Brita producten

Wij verkopen allerlei verschillende filters van Brita, de Brita Maxtra+ verkopen wij als single pack, 2-pack, 3+1 gratis en 6 stuks! Ook verkopen wij een waterfilter van Brita speciaal voor koffiemachines zoals de Brita Intenza.

 

Het ontstaan van Brita

In de jaren 60 kwam Heinz Hankammer met het idee om kraanwater te optimaliseren, hij noemde het bedrijf ‘Brita’. In eerste instantie ontwikkelde hij een waterfilter speciaal voor autoaccu’s maar al snel daarna kwam er één voor huishoudelijk gebruik.

De uitdaging: Heinz Hankammer wist dat thee gezet met gefilterd water beter smaakt en er lekkerder uitziet, maar hoe moest hij anderen daarvan overtuigen? Hij ontwikkelde de theetest. Daarvoor zette hij twee koppen thee: één met normaal kraanwater en één met BRITA gefilterd water. Na het afkoelen dreef er een onsmakelijk laagje op de thee van kraanwater, terwijl de andere thee helder was en een lekker aroma behield. Iedereen die het zag was onder de indruk.

Het merk groeit wereldwijd snel, het bedrijf begon in Duitsland en verbreedde zijn markt daarna naar Spanje en Frankrijk. In de jaren 80 kwam daar Groot-Brittannië bij en nu heeft Brita al dochterbedrijven in Japan, China, Taiwan en Hongkong.

Lees meer Lees minder