Krups reinigingstabletten

Keuzehulp
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Jij wilt toch ook dat je Krups espressomachine zo lang mogelijk goed is én de lekkerste koffie maakt? Samen zorgen wij daarvoor! Wij leveren de Krups reinigingstabletten voor Nespresso of Krups en jij levert de arbeid, zo onderhouden wij samen jouw waardevolle Krups koffiemachine!

 

Waarom moet je je Krups koffiemachine reinigen?

Reinigen doe je om meerdere voordelen te halen: ten eerste voor je eigen gezondheid, in een niet gereinigde Krups koffiemachine zitten bacteriën, oliën en vetten die je liever niet in je koffie wilt. Ten tweede wordt de levensduur van de Krups Nespresso of ander Krups koffiezetapparaat een stuk langer. En ten derde weet je zeker, mocht er eens een defect zijn met je espressomachine dat de garantie nog toepasbaar is omdat je hem goed onderhouden hebt.

 

Wat moet ik doen als mijn Krups machine nog een melding geeft?

Als je je Krups koffiemachine al gereinigd hebt met Krups reinigingstabletten en de machine geeft nog een melding dan is dit hoogstwaarschijnlijk het ontkalkingssymbool. Daarvoor hebben wij de Krups ontkalkingstabletten! Vaak ontkalken kun je tegengaan, kalk komt namelijk via het waterreservoir de machine binnen. Daarom kun je natuurlijk ook een Krups waterfilter kopen, dit is een speciaal filter gemaakt voor Krups die al het overtollige kalk tegenhoudt!

 

Krups onderhoudsproducten bestellen bij Eccellente

Wij van Eccellente hebben alle onderhoudsproducten voor je Krups koffiemachine! Of je nu op zoek bent naar een ontkalker, waterfilter, reinigen of melksysteemreiniger. Eccellente heeft het allemaal voor je! Buiten de originele Krups onderhoudsproducten, leveren wij ook een Eccellente onderhoudspakket.

Lees meer Lees minder