DeLonghi ontkalkers

Keuzehulp

Filteren merk

Wat onze klanten zeggen

4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Snelontkalker voor Delonghi
3,00 2,95
ECCELLENTE Snelontkalker Voordeelfles - Melkzuur
14,75 10,99
DELONGHI EcoDecalk Mini - 2x100ml
9,95 8,25
ECCELLENTE Coffee Care Set voor DeLonghi espressomachine
13,95 13,50

Heb je een DeLonghi espressomachine en ben je op zoek naar geschikte DeLonghi ontkalkers? Dan ben je bij Eccellente aan het juiste adres! Of je nu een speciale DeLonghi Magnifica ontkalker zoekt of een universele ontkalker, wij hebben alles op het gebied van onderhoud van DeLonghi apparaten.

 

Waarom moet ik mijn espressomachine van DeLonghi ontkalken?

Het leidingwater in Nederland en België is van uitstekende kwaliteit. Het is echter wel vrij hard, wat wil zeggen dat er relatief veel kalk in het water zit. Die kalk zet zich af aan de binnenkant van je water verbruikende apparaten en zal ze op den duur gaan aantasten, waardoor ze kapot kunnen gaan. Ook je DeLonghi espressomachine heeft hieronder te lijden. Het is voor de levensduur van het apparaat belangrijk om het periodiek te ontkalken. Daarbij geldt voor veel merken dat de garantie op het koffieapparaat vervalt als het niet periodiek ontkalkt wordt.

 

Ons assortiment DeLonghi ontkalkers

Als specialist op het gebied van DeLonghi reinigers biedt Eccellente een uitgebreid assortiment op het gebied van DeLonghi ontkalking. Wij leveren vloeibare DeLonghi ontkalking producten, zoals DeLonghi EcoDecalk Mini (goed voor 2 ontkalkingsbeurten) en DeLonghi EcoDecalk 500ml (voor 5 ontkalkingsbeurten). Je kunt ook kiezen voor een vloeibare DeLonghi ontkalker 500ml van ons eigen huismerk.

Behalve DeLonghi ontkalkers leveren wij ook DeLonghi waterfilters en DeLonghi melkreinigers.

 

DeLonghi ontkalkers bestellen bij Eccellente

Heb je de juiste DeLonghi ontkalkers voor jouw espressomachine gevonden? Dan is bestellen zo geregeld! Je profiteert bij Eccellente van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €50 en 365 dagen retourrecht. En als je vandaag voor 23:59 besteld, heb je je DeLonghi ontkalking product de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over het ontkalken van DeLonghi Magnifica’s of over DeLonghi Magnifica onderhoud in het algemeen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meerLees minder