Swiss Espresso - 500ml voordeelfles

DURGOL Swiss Espresso - 500ml voordeelfles

DURGOL Swiss Espresso - 500ml voordeelfles

2 reviews

Ontkalk je koffiemachine met de Durgol Swiss Espresso. Krachtige espressomachine ontkalker om kalkaanslag te verwijderen. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€14,95 €12,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 12%
ECCELLENTE Snelontkalker Voordeelfles - Melkzuur

Snelontkalker op basis van melkzuur. Voordeelfles met zeer effectieve ontkalker. Bespaar veel geld. Voor 23:30 besteld, morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€12,50 €10,99
Product informatie

Inhoud
1 flacon Durgol Swiss Espresso á 500ml.
Goed voor 4 keer ontkalken

Omschrijving
Durgol Swiss Espresso is een speciale ontkalker voor hoogwaardige espressomachines van alle merken. Geschikt voor zowel een volautomaat, een halfautomaat, een manuaal apparaat of een automaat voor koffiepads. Ook de gebruikelijke koffiezetapparaten en waterkokers kunnen probleemloos met Durgol Swiss Espresso worden ontkalkt. 

Durgol Swiss Espresso is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkingsduur. Bij een regelmatige toepassing is een optimale kwaliteit van de espresso gewaarborgd. De speciale beschermingsformule verhoogt bovendien de levensduur van uw machine. Durgol Swiss espresso laat geen restanten achter. Uw machine is na het ontkalken en naspoelen absoluut veilig voor levensmiddelen.

Instructie

1) 125ml Durgol Swiss Espresso in het waterreservoir doen.
2) Met dezelfde hoeveelheid leidingwater verdunnen (het lege flesje als maatbeker gebruiken).
3) Indien de procedure met deze oplossing niet kan worden gestart (te geringe hoeveelheid in het waterreservoir), moet u het reservoir verder met leidingwater vullen totdat het ontkalken kan worden gestart. Dit is normaal het geval bij een totale hoeveelheid van ca. 0,5 liter.
4) De naar buiten tredende vloeistof in een geschikte beker van glas of plastic opvangen. Zet hem zo neer dat er geen druppels naast kunnen vallen.Voorzichtig, de vloeistof is heet!
5) Na het ontkalken het reservoir met leidingwater uitspoelen. Vervolgens de machine met 1 à 2 keer met leidingwater doorspoelen.
6) Nu kunt u weer van een perfect kopje espresso genieten.

Opmerking
Wanneer de machine ongemalen koffiebonen verwerkt (hij heeft dus een eigen maalwerk), ontkalk dan uitsluitend via de heetwateruitloop, omdat de zogenaamde “waterverhittings-unit” in de koffiecirculatie niet mag worden ontkalkt.
Princess raadt u aan om Durgol Swiss Espresso te gebruiken voor ontkalking van Princess espressomachines en koffiemachines.

___
Productnummers: E-0461 - E0461 - 153

Naam:
Swiss Espresso - 500ml voordeelfles
Merk:
DURGOL
SKU:
E-0461
Product code:
153
EAN:
7610243009468
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0461 - E0461 - 153
Conditie:
Nieuw
| De Voecht Omer

Een snelle service en goedkoper ! goede prijzen, beter 500 ml ipv 4 x 125 ml kopen wegens besparing en milieu.<br>Een goeie ontkalkingprodukt.

| timmermans linda

goed produkt 4 sterren

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Swiss Espresso - 500ml voordeelfles

Swiss Espresso - 500ml voordeelfles

Recent bekeken