Krups waterfilters

Keuzehulp
3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Eccellente is jouw bestemming voor onderhoudsproducten voor de Krups espressomachine. Specifiek voor de Krups koffiemachines bieden we reinigers, ontkalkers en waterfilters. Behoud de kwaliteit van jouw koffie en machine met ons uitgebreide assortiment. Voor de ultieme koffie-ervaring is niet alleen de koffie zelf van belang, maar ook het onderhoud van het apparaat. Daarom bieden wij een compleet assortiment van onderhoudsproducten aan voor de Krups machines.

 

Het belang van onderhoud

Elke koffieliefhebber weet dat voor de ultieme koffie-ervaring niet alleen de koffie zelf van belang is, maar ook het onderhoud van het apparaat. Een goed onderhouden koffiemachine produceert consistent heerlijke koffie, kopje na kopje. Daarom biedt Eccellente een compleet assortiment van onderhoudsproducten specifiek ontworpen voor de Krups machines. Zowel van eigen merk Eccellente als origineel van Krups kun je vinden in ons assortiment. Naast waterfilters verkopen wij ook snelontkalkers voor Krups en reinigingstabletten voor Krups, beide voor Eccellente

Waarom een Krups waterfilter gebruiken?

Jouw Krups koffieapparaat is met passie en aandacht voor elk detail ontworpen. Dat proef je direct terug in de heerlijke smaak van de koffie. Om deze kwaliteit en smaak optimaal te behouden, is het belangrijk jouw apparaat in topconditie te houden. Hier speelt het Krups waterfilter een cruciale rol in. Dit filter zorgt ervoor dat chloor, kalk en andere onzuiverheden uit het water worden gefilterd. Deze stoffen kunnen de smaak van jouw koffie beïnvloeden en de levensduur van jouw Krups machine verkorten. Door een waterfilter te gebruiken, zorg je voor een langere levensduur van het apparaat en een constant heerlijke smaak van jouw koffie.  

Op zoek naar een waterfilter voor jouw Krups apparaat? Voor Krups hebben wij twee soorten waterfilters, van Eccellente en origineel van Krups. Het voordeel van het Eccellente waterfilter voor Krups is dat het een stuk voordeliger is als origineel en net zo geschikt! Alleen maar winst!

 

Is het gebruiken van een Krups waterfilter noodzakelijk voor mijn machine?

Hoewel je Krups apparaat kan functioneren zonder waterfilter, waarborgt het gebruik ervan zowel de kwaliteit van je koffie als de levensduur van je machine. Een kleine investering in een waterfilter kan je op de lange termijn veel besparen, zowel qua onderhoudskosten als in de kwaliteit van elk kopje koffie.

 

Welke voordelen heeft een Krups waterfilter?

Door het gebruik van een Krups waterfilter hoef je nauwelijks nog je Krups espressomachine schoon te maken. Dit komt omdat een Krups waterfilter chloor en kalken uit het water filtert wat anders in je koffiemachine of lichaam terecht zou komen. Daarnaast is het ook erg goed voor de machine dat er minder kalk door gaat, kalk kan de levensduur van je Krups machine namelijk erg verkorten. 

 

Hoe lang kan ik gebruik maken van een Krups waterfilter?

Een gemiddeld Krups waterfilter heeft een levensduur van ongeveer 2 maanden onder normale gebruiksomstandigheden. Dit kan variëren afhankelijk van de waterkwaliteit in jouw regio. Het is raadzaam om een vervangingsschema op te stellen, zodat je altijd de beste kwaliteit koffie uit je Krups-machine haalt.

 

Krups assortiment bij Eccellente!

Krups waterfilters zijn erg gemakkelijk te bestellen bij Eccellente! Wij verkopen verschillende soorten onderhoudsartikelen. Neem ook eens een kijkje bij de Krups ontkalker en reiningstabletten van Krups.

 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

Als je Krups onderhoudsproducten voor je espressomachine van Krups besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL, DHL die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:30 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Om precies te weten hoe laat zij ongeveer komen krijg je een bevestigingsmail van ons met daarin de Track and Trace.

 

Lees meer Lees minder