ECCELLENTE Snelontkalker

ECCELLENTE Snelontkalker

Bescherm jouw espressomachine tegen schadelijke kalkvorming, nu extra voordelig. Geschikt en veilig voor alle merken Espressomachines, waterkokers en filterkoffiemachines. Extra geconcentreerde formule, één flacon voor één ontkalkingsbeurt.
Lees meer
2,95 2,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

 • 1 jaar bedenktijd!
 • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
 • Uitgebreid getest in ons lab
 • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud 
1 flacon van 100ml
Goed voor 1 keer ontkalken

Omschrijving
De Eccellente-ontkalker zorgt ervoor dat je espressomachine langer blijft presteren en je optimaal kan blijven genieten van je koffie. Dit product is tevens geschikt voor het ontkalken van andere huishoudelijke apparaten zoals waterkokers en strijkmachines.

Snel en krachtig ontkalken.
Je espressomachine moet regelmatig ontkalkt worden, zelfs als je gebruik maakt van kalkarm water en/of waterfilters. Kalk hecht zich aan alle waterrijke plaatsen in een apparaat. Het verwarmingselement in de machine wordt hierbij het ergst getroffen. Hoe meer kalk op het element zit, hoe meer warmte er verloren gaat. Het opwarmen duurt dan steeds langer.

De Eccellente-snelontkalker is nu nog krachtiger in het ontkalken van je waardevol koffieapparaat. Daarnaast is ook de verpakking kleiner gemaakt. Hierdoor is een efficiëntere distributie mogelijk en ontstaat er minder afval. Goed nieuws voor ons milieu dus!

Ontkalk je espressomachine regelmatig
Eccellente adviseert om je espressomachine maandelijks te ontkalken voor;

 • optimaal smaakbehoud;
 • langere levensduur van machine;
 • het snel opwarmen van water.

De Eccellente-snelontkalker is erg geconcentreerd. De vloeistof bevat dan ook minder water dan andere ontkalkers. Hierdoor heb je slechts 100 ml per ontkalkingsbeurt nodig en voeg je meer water toen om de ontkalker te verdunnen. De flacon is kleiner, maar voorziet evenveel ontkalkingsbeurten als andere ontkalkers.

Instructie

 1. Vul het waterreservoir van de espressomachine met 100 ml Eccellente-snelontkalker en 700 ml proper water (verhouding 1 op 7).
 2. Zet de machine op en laat een kwart van de inhoud doorlopen.
 3. Laat vervolgens het ontkalkingmiddel 5 à 10 minuten inwerken. Herhaal deze procedure tot het waterreservoir leeg is.
 4. Maak tenslotte het waterreservoir goed schoon en spoel de machine met veel water.

Opmerking
Geschikt bevonden voor AEG, Ascaso, Atag, Bauknecht, Beem, Bestron, Bezzera, Boretti, Bosch, Breville, Braun, Cloer, Cooks Professional, Cuisinart, ECM, Electrolux, Etna Cafelux, Expobar, Fagor, Francis Francis (Illy), Graef, Grundig, Hotpoint, Isomac, Inventum, Jura, Kenwood, KitchenAid, Krups, Melitta, Miele, Panasonic, Pelgrim, Petra, Princess, Quickmill, Rancilio, Rowenta, Schaerer, Sage, Senseo, Severin, Siemens, Silvercrest, Solac, Spidem, Tefal, VZUG, WMF.

Deze biologische ontkalker werkt op basis van citroenzuur. We hebben tevens een biologische ontkalker op basis van melkzuur voor koffiemachines van Delonghi, Philips, Saeco, Sarista en Nivona: Eccellente Melkzuur ontkalker

Let op: Doordat de Eccellente-ontkalker citroenzuur een natuurproduct is kan de kleur van de ontkalker variëren.

___
Gerelateerd artikel: Wat is het verschil tussen citroenzuur en melkzuur?


Onze klanten zijn lovend over Eccellente Snelontkalker!
Niet alleen wij raden Eccellente Snelontkalker aan, maar ook onze klanten! Zo liet Roy Piksen een lovende review achter:

"Meer dan uitstekende prijs kwaliteit verhouden"
Na niet al te positieve ervaringen met andere ontkalk producten voor mijn espressomachine op advies van een kennis de snelontkalker van Eccellente besteld. Tijdens bestellen was ik al sceptisch wegens de lagere prijs van "vergelijkbare producten" de volgende dag ontving ik de flesjes met snel ontkalker ..... direct uitgeprobeerd natuurlijk ......... ONGELOFELIJK wat een verschil er direct merkbaar was, je krijgt meer veel meer voor minder kosten!!


De originele en meer reviews kunt u op onze Trustpilot pagina teruglezen: Trustpilot Beoordelingen.


 

Naam Snelontkalker
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E-0006
SKU E-0006
EAN 1094922379145
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Bundle producten