Miele reinigingstabletten

Keuzehulp
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Om het beste voor je trouwe Miele koffiemachine te zorgen kun je natuurlijk het beste de officiële Miele producten gebruiken om hem te reinigen van vetten, oliën en bacteriën. Buiten de goede werking om blijft de garantie behouden bij officiële Miele producten.

 

Miele assortiment bij Eccellente

Bij Eccellente verkopen wij allerlei Miele producten, voor de reiniging van je Miele koffieapparaat verkopen wij Miele reinigingstabletten. In het pakje Miele reinigingstabletten zitten 10 tabletten waarmee je 10 keer je waardevolle Miele koffiemachine kunt reinigen. Naast de reinigingsproducten voor Miele leveren wij ook andere Miele onderhoudsproducten. Hierbij kun je denken aan Miele ontkalkingstabletten en Eccellente snelontkalker voor Miele van ons huismerk.

 

Hoe komt het dat ik mijn Miele espressomachine moet reinigen?

Wanneer je met je Miele koffieapparaat koffie zet, worden de bonen gemalen. Elke koffieboon bevat vetten, soms kun je die zien en soms ook niet. Ongebrande koffiebonen bestaan uit een groot aantal bestanddelen waaronder lipiden. Lipiden zijn vetachtige stoffen die onoplosbaar zijn in water. Soms zitten deze vetten in de boon en soms zitten ze aan de buitenkant van de koffieboon. In het tweede geval wordt er dan gesproken over transpirerende koffiebonen. Of ook wel "vette" koffiebonen genoemd. Tijdens het brandproces stijgt de temperatuur richting de 200°C en worden de koffiebonen steeds donkerder van kleur.

Samenvattend, alle koffiebonen bestaan voor ongeveer 15% uit vetten. Soms kun je die vetten zien aan de buitenkant van de boon en soms ook niet. Soms zitten er nog vetten in de melkleidingen van je espressomachine, die kun je reinigen met de Miele melksysteemreiniger! 

 

Miele reinigingstabletten kopen bij Eccellente

Eccellente levert alles dat je nodig hebt voor het reinigen van Miele koffiemachines. Je profiteert daarbij van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €50, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben over Miele reiniging of Miele onderhoud in het algemeen, bel ons dan gerust op telefoonnummer 058 581 2045. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Lees meer Lees minder