Alle ontkalkingsproducten voor je Jura apparaat

Keuzehulp
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Zoek je een ontkalker voor je Jura apparaat? Dan ben je bij Eccellente.nl op het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit alle benodigde onderhoudsartikelen voor jouw Jura apparaat. Naast Jura ontkalkers bestaat ons assortiment ook uit melkreinigers, waterfilters en reinigingstabletten. Deze producten hebben wij van origineel, maar voor de meeste hebben wij ook een eigen variant!

Maak kennis met Eccellente! Ons eigen huismerk heet Eccellente, voor vrijwel ieder merk apparaat op de markt hebben wij een eigen variant. Vaak is de kwaliteit precies hetzelfde als van de originele merken, maar tegen een scherpere prijs. Ook voor Jura hebben wij veel alternatieven waardoor jij veel geld bespaart. Voor een Jura ontkalker kun je bij ons een goedkopere alternatief halen, namelijk de Eccellente ontkalkingstabletten geschikt voor Jura!

 

Waarom moet ik mijn Jura apparaat ontkalken?

Dat is een goede vraag! Het kraanwater hier in Nederland noemen we vaak “hard” water, dat houdt in dat er veel kalk in zit. Wanneer je water verhit in je koffiemachine bijt kalk zich vast in de leidingen en verhittingselementen in je kostbare Jura machine. Doordat er door de weken en maanden kalk ophoopt kan dit gevaarlijk worden voor je machine. Kalk kan zorgen voor verstoppingen waardoor water niet meer goed doorloopt en hierdoor kan er uiteindelijk schade ontstaan. Iets wat je absoluut wilt voorkomen!

Vaak geeft je Jura machine het vanzelf aan wanneer er ontkalkt moet worden. Maak je gebruik van een waterfilter? Dan duurt het langer voordat je machine aangeeft dat die ontkalkt moet worden. Het ontkalkingsproces van een Jura is vrij gemakkelijk, volg de instructies op je scherm of vanuit de handleiding.  

 

Wat voor ontkalker moet ik gebruiken voor mijn Jura apparaat?

Voor je Jura apparaat heb je verschillende soorten Jura ontkalkers. Denk hierbij aan ontkalkers voor Jura in tabletvorm of in vloeibare vorm. Jura gebruikt zelf ontkalkingstabletten als ontkalker, deze tabletten zijn te verkrijgen in pakken van 9 stuks Jura ontkalkingstabletten of van 36 stuks Jura ontkalkingstabletten. Meestal gebruik je per ontkalkingsbeurt 3 Jura ontkalkingstabletten. Van ons huismerk Eccellente zijn er ook ontkalkingstabletten geschikt voor Jura, deze zijn een stuk voordeliger en net zo goed als origineel.

Daarnaast hebben wij ook een premium ontkalker in het assortiment, namelijk Mr. Taylor. Mr. Taylor is een ontkalker speciaal ontwikkeld voor machines zoals die van Jura. Deze Jura ontkalker is vloeibaar en heeft een super effectieve werking. Mr. Taylor is gemaakt op basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn en daarmee één van de eerste Jura koffiemachine ontkalkers die ook echt goed is voor het milieu. Mr. Taylor is daarmee echt het proberen waard!

Naast het ontkalken van je apparaat is het reinigen en het gebruiken van een waterfilter ook van belang. Neem een kijkje in ons assortiment reinigingstabletten voor Jura en neem ook een kijkje bij de waterfilters voor Jura.

 

Jura ontkalker bestellen bij Eccellente!

Wanneer je je Jura ontkalker hebt gevonden en je keuze hebt gemaakt kun je gaan bestellen! Gelukkig is dat zo geregeld bij Eccellente.nl! Je profiteert bij Eccellente van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €40 en 365 dagen retourrecht. En als je vandaag voor 23:59 besteld, heb je je Jura ontkalker product de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over het ontkalken van je Jura of over Jura onderhoud in het algemeen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

 

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Het meeste water in Nederland zit tussen rond de 8dH. Toch zijn er veel plekken in Nederland waar de waterhardheid hoger is dan 8dH, benieuwd wat de waterhardheid in jouw buurt is? Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

 

Lees meer Lees minder