Snelontkalker

ECCELLENTE Snelontkalker

ECCELLENTE Snelontkalker

1 reviews

Bescherm je espressomachine tegen schadelijke kalkvorming met ons huismerk. Universeel & voordelig. Voor 23:30 besteld, morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€2,95 €1,99
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud 
1 flacon van 100ml
Goed voor 1 keer ontkalken

Omschrijving
De Eccellente-ontkalker zorgt ervoor dat je espressomachine langer blijft presteren en je optimaal kan blijven genieten van je koffie. Dit product is tevens geschikt voor het ontkalken van andere huishoudelijke apparaten zoals waterkokers en strijkmachines.

Snel en krachtig ontkalken.
Je espressomachine moet regelmatig ontkalkt worden, zelfs als je gebruik maakt van kalkarm water en/of waterfilters. Kalk hecht zich aan alle waterrijke plaatsen in een apparaat. Het verwarmingselement in de machine wordt hierbij het ergst getroffen. Hoe meer kalk op het element zit, hoe meer warmte er verloren gaat. Het opwarmen duurt dan steeds langer.

De Eccellente-snelontkalker is nu nog krachtiger in het ontkalken van je waardevol koffieapparaat. Daarnaast is ook de verpakking kleiner gemaakt. Hierdoor is een efficiëntere distributie mogelijk en ontstaat er minder afval. Goed nieuws voor ons milieu dus!

Ontkalk je espressomachine regelmatig
Eccellente adviseert om je espressomachine maandelijks te ontkalken voor;

  • optimaal smaakbehoud;
  • langere levensduur van machine;
  • het snel opwarmen van water.

De Eccellente-snelontkalker is erg geconcentreerd. De vloeistof bevat dan ook minder water dan andere ontkalkers. Hierdoor heb je slechts 100 ml per ontkalkingsbeurt nodig en voeg je meer water toen om de ontkalker te verdunnen. De flacon is kleiner, maar voorziet evenveel ontkalkingsbeurten als andere ontkalkers.

Instructie

  1. Vul het waterreservoir van de espressomachine met 100 ml Eccellente-snelontkalker en 700 ml proper water (verhouding 1 op 7).
  2. Zet de machine op en laat een kwart van de inhoud doorlopen.
  3. Laat vervolgens het ontkalkingmiddel 5 à 10 minuten inwerken. Herhaal deze procedure tot het waterreservoir leeg is.
  4. Maak tenslotte het waterreservoir goed schoon en spoel de machine met veel water.

Opmerking
Geschikt bevonden voor AEG, Ascaso, Atag, Bauknecht, Beem, Bestron, Bezzera, Boretti, Bosch, Breville, Braun, Cloer, Cooks Professional, Cuisinart, ECM, Electrolux, Etna Cafelux, Expobar, Fagor, Francis Francis (Illy), Graef, Grundig, Hotpoint, Isomac, Inventum, Jura, Kenwood, KitchenAid, Krups, Melitta, Miele, Nivona, Panasonic, Pelgrim, Petra, Princess, Quickmill, Rancilio, Rowenta, Schaerer, Senseo, Severin, Siemens, Silvercrest, Solac, Spidem, Tefal, VZUG, WMF.

Deze biologische ontkalker werkt op basis van citroenzuur. We hebben tevens een biologische ontkalker op basis van melkzuur voor koffiemachines van Delonghi, Philips, Saeco en Sarista: Eccellente Melkzuur ontkalker

Let op: Doordat de Eccellente Citroenzuur ontkalker een natuurproduct is kan het zijn dat de kleur van de ontkalker varieert.

___
Bekijk Veiligheidsinformatieblad

Gerelateerd artikel: Wat is het verschil tussen citroenzuur en melkzuur?


Onze klanten zijn lovend over Eccellente Snelontkalker!
Niet alleen wij raden Eccellente Snelontkalker aan, maar ook onze klanten! Zo liet Roy Piksen een lovende review achter:

"Meer dan uitstekende prijs kwaliteit verhouden"
Na niet al te positieve ervaringen met andere ontkalk producten voor mijn espressomachine op advies van een kennis de snelontkalker van Eccellente besteld. Tijdens bestellen was ik al sceptisch wegens de lagere prijs van "vergelijkbare producten" de volgende dag ontving ik de flesjes met snel ontkalker ..... direct uitgeprobeerd natuurlijk ......... ONGELOFELIJK wat een verschil er direct merkbaar was, je krijgt meer veel meer voor minder kosten!!


De originele en meer reviews kunt u op onze Trustpilot pagina teruglezen: Trustpilot Beoordelingen.


 

Naam:
Snelontkalker
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0006
Product code:
E-0006
EAN:
1094922379145
Veiligheidsblad:
Conditie:
Nieuw
| Pieter

doet wat het moet doen. zelfde resultaat, fractie van de prijs.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Snelontkalker

Snelontkalker

Recent bekeken