ECCELLENTE Reinigingstabletten - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten - 10 stuks

Reinig je espressomachine voordelig. Verwijdert moeiteloos koffievetten en andere vervuilingen in je machine. Speciaal ontwikkeld voor espressomachines van Saeco, Gaggia, Philips, Siemens, Bosch, Melitta, Gaggenau, Neff en AEG.
Lees meer
7,95 6,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud 

10 Eccellente-reinigingstabletten van 1,6 gram
Goed voor 10 keer van uw espressomachine reinigen.

Eccellente Reinigingstabletten zijn geschikt voor espressomachines van Saeco, Siemens, Bosch, Melitta, Francis Francis, Gaggia, Gaggenau, Jura, Neff, Sage, Philips, ECM, illy, Miele, Nivona en AEG.

 

Omschrijving

Met de Eccellente reinigingstabletten reinig je alle koffieaanslag en verstoppingen veroorzaakt door koffievet die zich in de onderdelen van je espressomachine bevinden. Je kan daarnaast ook thermoskannen en koffiepotten reinigen met deze reinigingstabletten. Reinig jouw espressomachine elke 14 dagen, zodat het optimaal functioneren van de espressomachine gewaarborgd blijft. Je espressomachine zal zelf aangeven wanneer het weer tijd is om te reinigen.

 

Tip

De Eccellente Reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Schaf daarvoor de Eccellente Snelontkalker aan.

 

Instructie

Let op! Gebruik je deze tabletten voor een Krups espressomachine? Gebruik per reiniging 1 tablet, breek deze eenvoudig door midden en gebruik beide helften.

Toepassing bij een volautomatische espressomachine met schoonmaakprogramma
Houd hierbij rekening met de gebruiksaanwijzing van jouw espressomachine.

Toepassing bij volautomaat met koffiepoedervakje
Werp een Eccellente-reinigingstablet in het poedervakje voor de tweede koffiesoort en plaats een kopje onder de koffie-uitloop. Druk de producttoets voor poederkoffie in en start het koffiezetproces op. Als er ongeveer een half kopje water doorheen is gelopen, zet je het apparaat gedurende ca. 5 minuten uit met de hoofdschakelaar zodat het oplosmiddel kan inwerken. Zet daarna het apparaat weer aan om de cyclus te beëindigen. Herhaal het proces ten minste 3 keer. Daarna neem je de koffiezetonderdelen uit je koffiemachine en spoel je deze grondig met proper water. Voordat je het apparaat opnieuw in gebruik neemtmaak je twee kopjes koffie door op de toets ‘gemalen koffie’ te drukken (zonder koffie toe te voegen) en giet je deze weg.

Voor het schoonmaken van de opvangbak plaats je er een tablet in en vul je de opvangbak voor 2/3de met warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de opvangbak goed af. Je apparaat is nu vrij van koffieaanslag.

Toepassing bij apparaten zonder koffiepoedervakje
Leg een Eccellente-reinigingstablet in een kopje en vul deze met warm water. Neem de koffiezetonderdelendelen uit je koffiemachine en laat zowel de filters als het uitloopkanaal met de voorbereide reinigingsoplossing ten minste vijf minuten inwerken. Herhaal dit proces ten minste drie keer. Daarna spoel je de koffiezetonderdelen grondig met proper water en plaats je ze weer terug. Voor het schoonmaken van de opvangbak plaats je er een Eccellente-reinigingstablet in en vu lje de opvangbak voor 2/3de met warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de opvangbak goed af. Je apparaat is nu vrij van koffieaanslag.

Toepassing bij apparaten met filterhouder
Voordat je start met het schoonmaken, zet je je apparaat uit en laat je het afkoelen. De filter van het bovenstuk van de koffiezetonderdelen schroef je af. amen met de filters van je filterhouder plaats je deze in een schaal. Voeg hier een Eccellente-reinigingstablet aan toe en vul de schaal met warm water. Laat de oplossing ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de filters af met proper water. De filters zijn nu vrij van koffieaanslag. Schroef de filter die je eerder van de koffiezetonderdelen afhaalde, weer in. Voordat je het apparaat weer in gebruik neemt, bereid je een kopje koffie en giet je het vervolgens leeg.

Toepassing bij thermoskannen en koffiepotten
Plaats een Eccellente-reinigingstablet in de thermoskan of koffiepot, en vul deze voor 2/3de met warm water. Laat het tablet voor ca. 30 minuten inwerken. Spoel daarna zorgvuldig schoon.

Raadpleeg tevens de volledige Handleiding Eccellente Reinigingstabletten.

Naam Reinigingstabletten - 10 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0262
SKU E-0262
EAN 0737212979366
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers E-0262 - E0262 - ontvettingstabletten - coffee oil remover
Conditie Nieuw
5 sterren op basis van 4 beoordelingen

Ik kon deze heel vlotjes bestellen samen met de filters met een korting van 10% er bovenop. Daags nadien thuisbezorgd en via de handige chat kun je raad vragen als je het even niet meer weet. Super producten . Ik ben helemaal tevreden in het algemeen.

Door Angie op 26-05-2024

goedkoop en goed

Door trudo op 21-04-2024

super

Door Bernie op 15-01-2023

Top

Door ABB Receptie VOORAAN afgeven op 09-05-2022

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
20,41 21,90 Toevoegen