Reinigingstabletten - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten - 10 stuks

Eccellente reinigingstabletten geschikt voor koffie- en espressomachines. Zeer goed alternatief. Voor 23:30 besteld is morgen in huis. Laagste prijs garantie.

€7,50 €4,95
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud 
10 Eccellente-reinigingstabletten van 1,6 gram
Goed voor 10 keer van uw espressomachine reinigen.

Eccellente Reinigingstabletten zijn geschikt voor espressomachines van Saeco, Siemens, Bosch, Melitta, Francis Francis, Gaggia, Gaggenau, Neff, Sage, Philips, ECM, illy, Miele, Nivona en AEG.

Omschrijving
Met de Eccellente reinigingstabletten reinig je alle koffieaanslag en verstoppingen veroorzaakt door koffievet die zich in de onderdelen van je espressomachine bevinden. Je kan daarnaast ook thermoskannen en koffiepotten reinigen met deze reinigingstabletten. Reinig jouw espressomachine elke 14 dagen of na 250 kopjes, zodat het optimaal functioneren van de espressomachine gewaarborgd blijft. Je espressomachine zal zelf aangeven wanneer het weer tijd is om te reinigen.

Instructie
Toepassing bij een volautomatische espressomachine met schoonmaakprogramma
Houd hierbij rekening met de gebruiksaanwijzing van jouw espressomachine.

Toepassing bij volautomaat met koffiepoedervakje
Werp een Eccellente-reinigingstablet in het poedervakje voor de tweede koffiesoort en plaats een kopje onder de koffie-uitloop. Druk de producttoets voor poederkoffie in en start het koffiezetproces op. Als er ongeveer een half kopje water doorheen is gelopen, zet je het apparaat gedurende ca. 5 minuten uit met de hoofdschakelaar zodat het oplosmiddel kan inwerken. Zet daarna het apparaat weer aan om de cyclus te beëindigen. Herhaal het proces ten minste 3 keer. Daarna neem je de koffiezetonderdelen uit je koffiemachine en spoel je deze grondig met proper water. Voordat je het apparaat opnieuw in gebruik neemtmaak je twee kopjes koffie door op de toets ‘gemalen koffie’ te drukken (zonder koffie toe te voegen) en giet je deze weg.

Voor het schoonmaken van de opvangbak plaats je er een tablet in en vul je de opvangbak voor 2/3de met warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de opvangbak goed af. Je apparaat is nu vrij van koffieaanslag.

Toepassing bij apparaten zonder koffiepoedervakje
Leg een Eccellente-reinigingstablet in een kopje en vul deze met warm water. Neem de koffiezetonderdelendelen uit je koffiemachine en laat zowel de filters als het uitloopkanaal met de voorbereide reinigingsoplossing ten minste vijf minuten inwerken. Herhaal dit proces ten minste drie keer. Daarna spoel je de koffiezetonderdelen grondig met proper water en plaats je ze weer terug. Voor het schoonmaken van de opvangbak plaats je er een Eccellente-reinigingstablet in en vu lje de opvangbak voor2/3de met warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de opvangbak goed af. Je apparaat is nu vrij van koffieaanslag.

Toepassing bij apparaten met filterhouder
Voordat je start met het schoonmaken, zet je je apparaat uit en laat je het afkoelen. De filter van het bovenstuk van de koffiezetonderdelen schroef je af. amen met de filters van je filterhouder plaats je deze in een schaal. Voeg hier een Eccellente-reinigingstablet aan toe en vul de schaal met warm water. Laat de oplossing ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de filters af met proper water. De filters zijn nu vrij van koffieaanslag. Schroef de filter die je eerder van de koffiezetonderdelen afhaalde, weer in. Voordat je het apparaat weer in gebruik neemt, bereid je een kopje koffie en giet je het vervolgens leeg..

Toepassing bij thermoskannen en koffiepotten
Plaats een Eccellente-reinigingstablet in de thermoskan of koffiepot, en vul deze voor 2/3de met warm water. Laat het tablet voor ca. 30 minuten inwerken. Spoel daarna zorgvuldig schoon.

Raadpleeg tevens de volledige Handleiding Eccellente Reinigingstabletten.

Opmerking
De Eccellente Reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Schaf daarvoor de Eccellente Snelontkalker aan.

Naam:
Reinigingstabletten - 10 stuks
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0262
Product code:
E0262
EAN:
0737212979366
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0262 - E0262 - ontvettingstabletten - coffee oil remover
Conditie:
Nieuw
Reinigingstabletten - 10 stuks

Reinigingstabletten - 10 stuks

Recent bekeken