AEG

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Op AEG koffiemachines moet je natuurlijk zuinig zijn, onderhoud is daarvoor de sleutel! Als je regelmatig je AEG koffiemachine ontkalkt, reinigt en een AEG waterfilter gebruikt kun je je AEG espressomachine tot wel 2 keer zo lang gebruiken! Heb je een AEG koffiemachine met de functie om melkvariaties te maken? Gebruik dan ook de AEG Melkreiniger. In de melkleidingen van je AEG espressomachine blijft na het zetten van bijvoorbeeld een cappuccino altijd nog een beetje melkresten zitten. Dit is een erg voedzame bron voor bacteriën, dus reinig het regelmatig met de AEG melkreiniger! Ook hebben wij producten tegen kalk of vetten. Neem daarom eens een kijkje bij de AEG ontkalkers en reinigers van AEG.

 

AEG producten bestellen bij Eccellente

 

AEG producten kun je bij ons op vier verschillende manieren erg makkelijk bestellen! Je kunt het makkelijkst zelf je bestelling plaatsen op onze website. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de verzending van je bestelling. Het is ook mogelijk om je bestelling telefonisch door te geven door ons te bellen. Heb je een uitgebreide bestelling? Stuur gerust een mail naar [email protected] met een boodschappenlijstje van al je gewenste AEG producten. Als alternatief is het ook mogelijk om je bestelling via de chat door te geven, dan verwerken wij je bestelling voor je.

 

Waar AEG voor staat

 

AEG is een merk dat sinds 1883 continu aan het innoveren is, zij zeggen vaak: Morgen begint vandaag. Eten wordt anders. Kleding wordt anders. Leven wordt anders.
AEG doet er alles aan om in alle behoeftes te kunnen voorzien om zo het optimale gebruikersgemak te kunnen creëren, door het goed onderhouden van je koffiemachine kan een optimaal resultaat koffie behaalt worden. Door te kiezen voor één van de AEG producten uit ons assortiment weet je zeker dat je koffiezetapparaat in optimale staat blijft!

Lees meer Lees minder