Gaggenau reinigers

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Gaggenau is één van de grootste merken die inbouwespressomachines, goed onderhoud hiervoor is een must! Bij slecht onderhoud heb je niet alleen een slechte invloed op de koffiesmaak van je Gaggenau koffiemachine maar ook op de levensduur. 

Soms is alleen reinigen niet genoeg om je Jura espressomachine te onderhouden, dan heb je nog de Gaggenau ontkalkingstabletten nodig. Vind je dat je Jura koffiemachine erg vaak de ontkalkingsmelding geeft kun je ook een keer het Gaggenau waterfilter gebruiken, deze houdt veel kalk tegen die slecht zijn voor je Jura espressomachine.

 

Maak kennis met Eccellente!

Wij zijn Eccellente. Een snel groeiend bedrijf gericht op de espresso markt. Ons doel is om jou te voorzien in de benodigdheden voor je espressomachine. Wij geven je de middelen en kennis om je espressomachine in een topconditie te houden (of krijgen). Ons doel is pas geslaagd zodra jij optimaal kunt genieten van een espresso, doordat deze in perfecte omstandigheden is gemaakt.

Binnen ons bedrijf hebben wij een klantenservice afdeling, die vijf dagen per week voor je klaarstaat. Wij hebben een marketing- en salesteam die zorgen voor de leukste acties en natuurlijk onze magazijnmedewerkers die onze producten klaar maken en zorgen dat alles op tijd verzonden wordt. Voor het inpakken werken we met twee externe magazijnen. Eén in Nieuwegein voor de Nederlandse en Belgische markt en één in Northampton voor het Verenigde Koninkrijk. Daarnaast hebben we nog een eigen magazijn in Sneek. Door de combinatie van de drie magazijnen zorgen we er altijd voor dat de producten beschikbaar zijn en snel bezorgd kunnen worden bij onze klanten! 

 

Gevolg na het reinigen van je Gaggenau koffiemachine

Inbouwmachines reinigen is erg simpel, bijna alle Gaggenau inbouwmachines hebben namelijk een geautomatiseerd reinigingsprogramma. Bij die koffiemachines is het een kwestie van het tablet in het daarvoor bedoelde vak en het reinigingsprogramma starten. Nadat je je Gaggenau espressomachine hebt gereinigd kun je weer genieten van een betere koffiesmaak en weet je zeker dat de interne machine ook weer schoon is.

 

Bestellen per chat of telefoon bij Eccellente

Wanneer je er niet uit komt of liever telefonisch of via de chat besteld kan dat!

 

Bestellen per telefoon:

1.Zoek in de webwinkel de producten op die je graag wilt hebben.

2.Bel voor 17.00 uur naar 058-5812045.

3.Vertel de medewerker welke artikelen je wilt hebben.

4.De artikelen worden de volgende dag bij je bezorgd.

Bestellen per chat:

  1.     Zoek in de webwinkel de producten op die je graag wil bestellen.
  2.     Open voor 17.00 uur een chatgesprek door rechts onderin de pagina op de groene chat button te klikken.
  3.     Geef in de chat de artikelen plus aantallen aan, evenals je naam en adres.
  4.     De goederen worden de volgende dag door ons geleverd, een factuur volgt per email.
Lees meer Lees minder