ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor JURA - voordelig 15x ontkalken

ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor JURA - voordelig 15x ontkalken

30 Eccellente ontkalkingstabletten voor 15 ontkalkingsbeurten. Verwijder kalk voor een kwalitatief betere koffie. Wist je dat kalk de nummer één vijand is van koffiemachines? Verwijder kalk regelmatig om je JURA koffiemachine langer mee te laten gaan.
Lees meer
32,50 29,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

30 Eccellente ontkalkingstabletten voor JURA koffiemachines (30x18 gram)
Voor 15 ontkalkingsbeurten, gebruik 2 ontkalkingstabletten per ontkalkingsbeurt.

Met Eccellente ontkalkingstabletten verwijder je veilig, effectief en gemakkelijk kalk uit jouw koffiemachine.
Geschikt voor alle modellen JURA koffiemachines.

 

Onderhoudsadvies

Of je nu geniet van een heerlijke kop koffie, espresso of cappuccino, jouw JURA koffiemachine laat je steeds opnieuw genieten van de beste koffiespecialiteiten. Uiteraard wil je jouw JURA koffiemachine goed onderhouden. Lees ons blog met 5 tips voor het onderhouden van jouw JURA koffiemachine.

Wist je dat het reinigen van je koffiemachine net zo belangrijk is? Hiermee verwijder alle koffievet, koffieaanslag en voorkom je verstoppingen in je koffiemachine door koffieresten. Gebruik voor het reinigen Eccellente 2in1 Reinigingstabletten, speciaal voor JURA koffiemachines.

 

Omschrijving

Kalkaanslag vormt een gevaar voor je JURA koffiemachine. Het leidingwater in België is kalkrijk. Kalk hecht zich aan alle waterrijke plaatsen in een apparaat. Het verwarmingselement en de leidingen worden het ergst getroffen in je koffiemachine. Hoe meer kalk zich ophoopt in de leiden en op het element, hoe meer warmte er verloren gaat. Het opwarmen duurt dan steeds langer. Haal je de kalk niet op tijd weg? Dan kan je koffiemachine uiteindelijk stuk gaan!

Met Eccellente ontkalkingstabletten voor JURA verwijder je op een gemakkelijke, effectieve en vooral veilige manier alle kalk uit jouw koffiemachine. Eccellente ontkalkingstabletten zijn compacter en krachtiger dan JURA ontkalkingstabletten, waardoor je slechts twee tabletten per ontkalkingsbeurt nodig hebt. Eccellente ontkalkingstabletten voor JURA zijn al scherp geprijsd, maar met deze verpakking van 30 stuks ben je extra voordelig uit en ontkalk je jouw koffiemachine veilig, effectief en voordelig!

 

Instructie

Gebruik twee Eccellente ontkalkingstabletten per ontkalkingsbeurt voor het verwijderen van kalkaanslag. Volg bij het ontkalken van je espressomachine de stappen uit de handleiding van je volautomaat. 

3 eenvoudige stappen voor het ontkalken met Eccellente Ontkalkingstabletten voor JURA
Stap 1:leeg het waterreservoir, vul dit met 500ml water en voeg hier 2 Eccellente Ontkalkingstabletten aan toe.
Stap 2: start het ontkalkingsprogramma van je koffiemachine, de ontkalkingsoplossing zal nu door je koffiemachine lopen om de kalk te verwijderen.
Stap 3: spoel het waterreservoir om en vul dit met schoon water, spoel vervolgens je koffiemachine goed door om eventueel achtergebleven resten ontkalkingsmiddel te verwijderen.

Je koffiemachine is klaar voor gebruik! Tijd voor een heerlijk kopje koffie.

Naam Ontkalkingstabletten voor JURA - voordelig 15x ontkalken
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0669
SKU E-0669
EAN 8720682981290
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers 13183 - 70751 - E-0442 - E0442
Conditie Nieuw

Bundle producten

Jura Deal
Ontkalkingstabletten voor JURA - voordelig 15x ontkalken
Ontkalkingstabletten voor JURA - voordelig 15x ontkalken
47,91 49,90 Toevoegen