ECCELLENTE Ontkalker voor Philips Saeco - 2 stuks

ECCELLENTE Ontkalker voor Philips Saeco - 2 stuks

2 Flacons Eccellente ontkalker om snel en effectief kalk uit je Philips Saeco koffiemachine te verwijderen. Zelfs met gebruik van een waterfilter blijft er nog kalk achter in je koffiemachine, daarom adviseert Eccellente om regelmatig te ontkalken.
Lees meer
7,00 5,90
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

Set van 2 flacons Eccellente Ontkalker voor Philips Saeco van 100ml per stuk
Goed voor 2 ontkalkingsbeurten, één ontkalking per flacon.

Geschikt voor alle Philips en Saeco koffiemachines en espressomachines.

 

Koopadvies

Eccellente Ontkalker voor Philips Saeco is het perfecte middel om kalk te verwijderen uit je koffiemachine. Bij het zetten van koffie laten de koffiebonen koffievet en koffie olie achter. Om verstoppingen te voorkomen raden wij aan om naast het maandelijks ontkalken, ook iedere twee weken je koffiemachine te reinigen met Eccellente ontvettingstabletten voor Philips Saeco.

 

Omschrijving

Eccellente Ontkalker zorgt ervoor dat jouw Philips Saeco espressomachine langer blijft presteren en je optimaal kunt blijven genieten van een heerlijke kop koffie.

Snel en krachtig ontkalken
Jouw espressomachine moet regelmatig ontkalkt worden, zelfs als je kalkarm water gebruikt en/of gebruik maakt van waterfilters. Kalk hecht zich aan alle waterrijke plaatsen in een apparaat. Het ergst getroffen worden het verwarmingselement in de machine. Hoe meer kalk op het element zit, hoe meer warmte er verloren gaat endaarmee duurt het opwarmen steeds langer.

Eccellente Melkzuur Snelontkalker is nu nog krachtiger in het ontkalken van jouw waardevolle espressomachine. Daarnaast is ook de verpakking kleiner gemaakt. Hierdoor is een efficiëntere distributie mogelijk, en ontstaat er minder afval. Goed nieuws voor het milieu dus!

Eccellente adviseert om maandelijks je espressomachine te ontkalken voor:
• optimaal smaakbehoud;
• langere levensduur van je koffiemachine;
• het snel laten opwarmen van water.

De Eccellente Ontkalker voor Philips Saeco is erg geconcentreerd, de vloeistof bevat minder water dan andere ontkalkers. Hierdoor heb je maar 100 ml per ontkalkingsbeurt nodig en zal je meer water toevoegen om de ontkalker te verdunnen. De flacon lijkt klein maar staat qua ontkalkingskracht gelijk aan de Philips Saeco ontkalker CA6700.

 

Opmerking

Deze ontkalker werkt op basis van melkzuur. Dit is een biologische manier van ontkalken. De kleur van de ontkalker kan variëren, omdat Eccellente Ontkalker voor Philips een natuurproduct is.

Naam Ontkalker voor Philips Saeco - 2 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0593
SKU E-0593
EAN 8720682981030
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Instructie 

1) Verwijder indien aanwezig het waterfilter uit het waterreservoir.
2) Giet het waterreservoir leeg en controleer of het reservoir schoon is.
3) Vul het waterreservoir met 100 ml Eccellente Ontkalker en vul dit aan met vers kraanwater tot aan de max. van het waterreservoir.
4) Schakel de machine in en start het ontkalkingsprogramma. Hierbij is het handig om een schaal of kom onder de koffieuitloop te houden.
5) Is het ontkalkingsprogramma afgelopen? Spoel de koffiemachine na door circa 1 liter heetwater af te tappen.

Bundle producten

Koffiebonen Deal
Ontkalker voor Philips Saeco - 2 stuks
Ontkalker voor Philips Saeco - 2 stuks
13,06 13,85 Toevoegen