JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram

JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram

JURA Melksysteemreiniger. Speciaal ontwikkeld om je JURA melksysteem te ontzien van bacteriën en aanslag. Voor 21u besteld is direct verzonden!
Lees meer
17,50 15,90
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Je bespaart 44% Melksysteem Reiniger voor Jura
Bekijken
Product Informatie

Inhoud

1 potje JURA Melksysteemreiniger 90 gram, goed voor 30 reinigingsbeurten.

 

Omschrijving

Om je JURA koffiemachine goed te onderhouden is het ook van belang om regelmatig het melksysteem te reinigen. Om dit te doen zijn de melksysteemreinigingstabletten van JURA extreem handig. Het zijn minitabletten die in combinatie met het automatische reinigingsprogramma van je machine werkt. Het verwijdert melkvetten en eiwitten op uiterst effectieve manier. Omdat je melksysteem schoon blijft door deze minitabletten kun je blijven genieten van luchtig en fluweelzacht melkschuim met fijne poriën.

Fosfaatvrij
De JURA melksysteemreiniger maakt gebruik van duurzame grondstoffen. JURA kiest ervoor om ook voor de melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De formule beschikt over een TÜV-certificaat. Dit garandeert hygiëne voor je melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

 

Instructie

Ons advies is om je melksysteem elke week te reinigen of wanneer de machine dit aangeeft. Worden er vaak specialiteiten bereidt met melk, dan raden wij aan om 2 à 3 keer per week je melksysteem te reinigen.

Volg de handleiding van je JURA machine om je koffiesysteem te reinigen. Gebruik ongeveer 3 gram minitabletten voor een goede reinigingsbeurt.

Geschikt voor: Alle JURA machines die beschikken over een melksysteem.

 

Opmerking

De melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking. Schaf hiervoor 1 van de ontkalkingsproducten aan geschikt voor JURA.

Naam Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram
Merk JURA
Artikelcode 24158
SKU E-0563
EAN 7610917241583
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram
Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram
29,36 30,85 Toevoegen