Nivona waterfilters

Keuzehulp
3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Een Nivona waterfilter is een ontzettend gemakkelijke manier om minder vaak te hoeven ontkalken en ervoor te zorgen dat je direct veel betere koffie hebt! Dat komt namelijk doordat het Nivona waterfilter onder andere chloor smakende stoffen uit het water filtert en daardoor kan jij genieten van veel betere aroma’s! Een waterfilter bestaat uit korreltjes en actieve koolstof. De korreltjes reduceren de kalk en metalen, zoals koper en lood, die in de waterleiding in huis kunnen voorkomen. De actieve koolstof filtert substanties die de smaak en geur van leidingwater aantasten.

 

Het perfecte onderhoud voor je Nivona espressomachine!

Nivona verkoopt veel espressomachines die over het algemeen duurder zijn dan gemiddeld, daarom is de aanschaf ook een kleine investering. Zorg door middel van onderhoudsproducten dat je waardevolle Nivona koffiemachine zo lang mogelijk mee gaat. Om je Nivona espressomachine zo goed mogelijk te dienen verkopen wij de Nivona ontkalker, Nivona reinigingstabletten en de Nivona melkreiniger om het melksysteem te reinigen. 

 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

Als je je bestelling voltooid hebt, hoeven je artikelen alleen nog maar verzonden te worden voordat je aan de slag kunt! Als je bestelling boven de €50,- is hoef je geen verzendkosten te betalen! Je krijgt je bestelling bijna altijd de volgende dag in huis. Als je precies wilt weten wanneer je producten bij je thuis zijn kun je op de Track & Trace link klikken in de verzendmail die je gekregen hebt.

Lees meer Lees minder