Ruilen & terugsturen

Heb je een gebroken product ontvangen? Of ben je ontevreden over een product? Heb je een vraag over het ruilen of wil je je bestelling terugsturen? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem dan contact op met onze klantendienst.

 

365 dagen bedenktermijn

Toch niet blij met je aankoop? Dat is bij ons geen probleem, wij hanteren namelijk 365 dagen bedenktijd. Nadat je je retour bij ons hebt gemeld, heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om je producten terug te sturen. Maar natuurlijk wel ongebruikt en in originele staat en verpakking. Je ontvangt binnen 2 dagen een inhoudelijke reactie op je retour.

 

Wat je van ons kan verwachten:

  • Welke reden je ook hebt, je hebt steeds een bedenktijd van 365 dagen op onze producten. 
  • Als je wil ruilen, heb je het nieuwe product vaak morgen al in huis.
  • Als je een product wil terugsturen, heb je jouw geld binnen 7 werkdagen weer op je rekening staan.

 

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Door onze 365 dagen bedenktermijn mag je gedurende deze periode, zonder opgaaf van reden, het product retour sturen. Zorg er wel voor dat de producten ongebruikt zijn en in originele staat en verpakking.

Retourneren doe je heel gemakkelijk:
1) Geef ons een seintje dat je jouw bestelling wilt retourneren. Dit kan via email, chat, telefoon of whatsapp.
Hierbij zou je het ons gemakkelijk maken wanneer je aangeeft dat je wilt ruilen voor een ander product of je geld terug wilt.
2) Stuur je pakket naar ons retouradres. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
3) Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen sturen we het nieuwe product naar je op wanneer je het wilt ruilen, of boeken we het bedrag binnen 7 werkdagen terug op je rekening wanneer je wilt retourneren.

Ons retouradres:
Everlake eCommerce
Afdeling retouren
Postbus 1
8600 AA Sneek
Nederland

Twijfel je of een retour nodig is?
Heb je bijvoorbeeld een product besteld waarvan je niet zeker weet of het voor jou geschikt is? Wij horen het graag! Neem gewoon even contact met ons op en wij denken graag met je mee of een retour de passende oplossing is.

 

Terugbetaling

Heb je de hele bestelling teruggestuurd? Dan ontvang je van ons het bestelbedrag (incl. de verzendkosten), binnen 7 werkdagen van ons terug. Heb je een deel van je bestelling teruggestuurd? Dan ontvang je het bedrag van de geretourneerde product(en) van ons terug. Wij betalen het op dezelfde manier aan jou terug, zoals jij het eerst aan ons hebt betaald.

 

Klachtenafhandeling

Dat jij als klant erg tevreden bent, is voor ons heel belangrijk. Ben je dit niet? Dan willen we dit heel graag met je oplossen. Dit gaat het snelst via onze klantenservice, hier kunnen we je snel en makkelijk helpen. Wanneer we je klacht niet snel kunnen afhandelen, geven we dit steeds op tijd aan. Je kan ons elke werkdag tot 17:00 uur bereiken via telefoon, mail en chat.

 

Geschillencommissie

Ben je ontevreden over de afhandeling van je klacht? Leg dit dan voor aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Deze kan je bereiken op onderstaand adres. Je kan je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: www.ec.europa.eu/consumers/odr/

Geschillencommissie Thuiswinkel - Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.