Philips Saeco ontkalkers

Keuzehulp

Filteren merk

Wat onze klanten zeggen

6 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Snelontkalker - Melkzuur
3,00 2,95
ECCELLENTE Onderhoudsset voor Philips Saeco
28,40 21,95
PHILIPS SAECO Vloeibare Ontkalker - 250ml (pak van 2)
19,95 13,80
PHILIPS SAECO Onderhoudsset
52,70 45,95
PHILIPS SAECO Coffee Care Kit
64,99 49,95
ECCELLENTE Snelontkalker Voordeelfles - Melkzuur
14,75 10,99

Met Philips Saeco koffiemachines zet je koffie als een professionele barista! Maar net als elk ander koffieapparaat heeft ook je Saeco zo nu en dan wat onderhoud nodig. Gelukkig kun je alle onderhoudsproducten, inclusief Saeco ontkalkers, heel gemakkelijk online bestellen via Eccellente.

 

Ons assortiment Saeco ontkalkers

Voor het efficiënt ontkalken van Saeco apparaten kun je gebruik maken van de Saeco vloeibare ontkalker. Dit product is gemaakt op basis van melkzuur en speciaal ontwikkeld voor Philips Saeco espressomachines. Als alternatief kun je kiezen voor onze voordelige Eccellente melkzuur ontkalker. Dit product is speciaal ontwikkeld voor espressomachines van Delonghi, Philips, Saeco en Sarista, Magimix en Nespresso maar kan ook prima gebruikt worden voor het ontkalken van filterkoffie machines en waterkokers.

Naast Saeco ontkalkers leveren wij ook andere producten op het gebied van Saeco onderhoud. Hierbij kun je denken aan Saeco cappuccino reiniger, Saeco waterfilters en Saeco reinigingsproducten. Wil je het meteen goed aanpakken? Bestel dan een Philips Saeco onderhoudskit! Deze set bevat ontkalkers, waterfilters, ontvettingstabletten en smeermiddel. Van ons eigen merk is overigens ook een onderhoudsset voor Saeco verkrijgbaar!

 

Ik moet wel heel vaak mijn Saeco ontkalken, hoe komt dat?

Merk je dat je heel vaak bezig bent met je Saeco schoonmaken en ontkalken? Dan kan het zijn dat het leidingwater in jouw woonplaats hard is – oftewel, dat het relatief veel kalk bevat. In dat geval moet je dus vaker ontkalken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een waterfilter te gebruiken. Daarmee filter je de kalk uit het water voordat het je Saeco apparaat ingaat, waardoor de kalkvorming in het apparaat aanzienlijk verminderd en je dus veel minder vaak hoeft te ontkalken.

 

Ontkalker Saeco bestellen bij Eccellente

Eccellente levert alles dat je nodig hebt voor het ontkalken van Saeco apparaten. Je profiteert daarbij van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €50, een snelle levering en 365 dagen retourrecht. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot Saeco ontkalkers of Saeco onderhoud in het algemeen, bel ons dan gerust op telefoonnummer058 581 2045. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meerLees minder