JURA Claris PRO Blue Waterfilterpatroon

JURA Claris PRO Blue Waterfilterpatroon

JURA Claris Pro Blue waterfilter voor zuiverder water. Het gebruik van het JURA Pro Blue garandeert vers gefilterd water. Voor 21u besteld is direct verzonden!
Lees meer
39,95 34,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Op voorraad
Volume voordeel
Beste Keuze

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Bekijk Eccellente
Product Informatie

Inhoud
1 Jura Claris PRO Blue Waterfilter.
Goed voor 300 liter gefilterd water in uw espressomachine.

Omschrijving
Dit waterfilterpatroon is speciaal ontwikkeld voor Jura Professionele espressomachines. Dit waterfilterpatroon is koffie-neutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereikt u drie belangrijke voordelen: De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruik. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van uw waardevolle espressomachine.

De Jura Claris Pro Smart is hard tegen kalk maar zacht voor uw espressomachine. U hoeft vrijwel niet meer te ontkalken als u dit filterpatroon gebruikt.

Claris Pro van Jura is hard tegen kalk maar zacht voor uw koffiemachine.

Het Claris Pro Blue filterpatroon past op alle machines van JURA waarbij de filterhouder in het waterreservoir BLAUW is.

Het Jura Claris Pro Blue Waterfilterpatroon is uitermate geschikt voor de volgende Jura Professionele espressomachines: IMPRESSA XJ-serie (XJ9) en de GIGA X3/X7/X9

De overige Jura Professional espressomachines gebruiken het Jura Claris Pro Smart Waterfilterpatroon.

Instructie 
Het gebruik van het Jura Claris Blue plus-filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vindt u in hoofdstuk 2 van uw Jura Professionele espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruiknemen – Filter plaatsen en activeren«.

Opmerking 
Claris Pro Blue werkt volgens het professionele doorstroomprincipe en onderscheidt zich door een aanzienlijk hogere filtercapaciteit tot maximaal 300 liter (zie afbeelding). Hierdoor bespaart u tijd en geld, aangezien het filter minder vaak hoeft te worden vervangen. De filterkwaliteit blijft echter behouden.

Om te voorkomen dat de melding voor het vervangen van het filter niet, zoals gebruikelijk, al na 50 liter wordt weergegeven, moeten de programmeerbare instellingen bij het eerste gebruik van Claris Pro Blue worden aangepast. Deze aanpassing mag uitsluitend worden uitgevoerd door geautoriseerde servicepartners van Jura.

___
Productnummers: E-0464 - E0464 - 71702

Naam Claris PRO Blue Waterfilterpatroon
Merk JURA
Artikelcode 71702
SKU E-0605
EAN 7610917717026
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers E-0464 - E0464 - 71702
Conditie Nieuw

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Claris PRO Blue Waterfilterpatroon
Claris PRO Blue Waterfilterpatroon
48,41 49,90 Toevoegen