Reinigingstabletten 3in1 - 25 stuks

JURA Reinigingstabletten 3in1 - 25 stuks

JURA Reinigingstabletten 3in1 - 25 stuks

Gebruik JURA reinigingstabletten voor het ontvetten voor JURA machines. Reinig je JURA machine van koffieaanslag en resten. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€40,00 €34,95
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 43%
ECCELLENTE Reinigingstabletten 2in1 - 25 stuks

Gebruik Reinigingstabletten voor het ontvetten van JURA machines. Reinig je JURA machine van koffieaanslag en resten. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€34,95 €19,95
Product informatie

Inhoud
25 Jura 3in1 Reinigingstabletten á 3,4 gram
Goed voor 25 keer reinigen van de Jura koffiemachine.

Omschrijving
Speciaal voor de volautomatische espressomachines van JURA. De reinigingstabletten zijn gemaakt voor een grondige verwijdering van koffievet en koffieresten. De samenstelling is precies afgestemd op het gebruik in volautomaten van Jura. De tabletten zorgen voor een zeer effectieve reiniging die het materiaal ontziet, waardoor de levensduur van uw volautomaat wordt verlengd. Ze kunnen ook worden gebruikt voor de reiniging van thermoskannen en andere reservoirs/apparaten waarin afzettingen ontstaan. Er moet daarbij op worden gelet dat de tabletten bij een watertemperatuur van minstens 80 °C worden opgelost. 

Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Iedere volautomaat van JURA beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. De 3 in 1 reinigingstablet zorgt – in combinatie met het geïntegreerde, elektronisch gestuurde reinigingsprogramma – voor een grondige verwijdering van de koffievetten tussen de zetgroep en de koffie-uitloop. De tablet reinigt niet alleen, maar zorgt ook voor een beschermlaagje in alle leidingen waardoor het koffievet geruime tijd vertraagd wordt afgezet. Bovendien bieden zogeheten complexvormers een duurzame bescherming tegen mineraalafzettingen.

Het reinigingsprogramma kan met één druk op de knop eenvoudig worden gestart.

Fase I, de reiniging van de zetgroep en bereidingszeef worden grondig gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C. Daarbij verwijdert de uiterst effectieve formule van de reinigingstablet resten koffievet en -olie die de smaak en kwaliteit van de koffie kunnen verstoren.

Fase II, het onderhoud In een tweede fase, de onderhoudsfase, dichten speciale actieve bestanddelen de oppervlakken van de betreffende componenten af en voorkomen zo dat koffieresidu en koffievetten zich opnieuw afzetten.

Fase III, de bescherming In de nieuw ontwikkelde derde fase beschermen zogeheten complexvormers de volautomaat duurzaam tegen mineraalafzettingen.

Het resultaat: Met één druk op de knop een hygiënisch schone volautomaat voor perfecte koffiekwaliteit en ultiem genot.

Instructie  

  1. Plaats een bakje onder de koffie-uitloop.
  2. Start het reinigingsproces zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven.
  3. Werp de tablet op het vereiste tijdstip, zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven, in de vultrechter voor voorgemalen koffie.
  4. Voor het verdere verloop gaat u te werk zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven

Opmerking
Het ontvettingsmiddel heeft geen ontkalkende werking. Hiervoor raden wij de Mr Taylor Biologische Snelontkalker aan.

Naam:
Reinigingstabletten 3in1 - 25 stuks
Merk:
JURA
SKU:
E-0575
Product code:
24190
EAN:
7610917241903
Reinigingstabletten 3in1 - 25 stuks

Reinigingstabletten 3in1 - 25 stuks

Recent bekeken