ECCELLENTE Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks

Eccellente reinigingstabletten geschikt voor DeLonghi Dinamica en Magnifica. Verwijderd koffievetten, aanslag en ander vuil op een biologische en veilige manier.
Lees meer
7,95 6,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

10 Eccellente reinigingstabletten voor DeLonghi, á 1,6 gram
Gebruik 2 a 3 Eccellente Reinigingstabletten per reinigingsbeurt.

 

Omschrijving

Met de Eccellente reinigingstabletten reinig je alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich aan de onderdelen van je DeLonghi espressomachine bevinden. Je kan daarnaast ook thermoskannen en koffiepotten reinigen met deze reinigingstabletten. Reinig je DeLonghi koffiemachine elke 14 dagen, zodat het optimaal functioneren van de espressomachine gewaarborgd blijft. Je DeLonghi Magnifica / Dinamica heeft helaas geen automatisch reinigingsprogramma. Bekijk ons Youtube filmpje voor het reinigen van de Delonghi Magnifica / Dinamica in drie simpele stappen.

 

Instructie

Stap 1:
Pak twee Eccellente reinigingstabletten, breek ze in tweeën zodat ze goed door de opening passen.

Stap 2:
Doe vervolgens de tabletten in het vakje voor gemalen koffie. Zet de machine in de stand voor gemalen koffie en klik op de knop voor een grote kop koffie.
De machine gaat nu water persen door de tabletten heen en verspreid dit door de zetgroep. Zodra er een half kopje gezet is zet je de machine helemaal uit door de stekker eruit te halen. Laat het nu 10 minuten inweken.

Stap 3:
Zet de machine weer aan en maak een grote kop koffie met koffiebonen. Hiermee spoel je alle eventuele achtergebleven residu van koffie en het reinigingstablet weg. Het kan geen kwaad als een klein deel van de reinigingstabletten in het residu bakje zitten. Nadat je dit hebt gedaan is de machine goed gereinigd en kan weer gebruikt worden voor het maken van heerlijke koffies en cappuccino’s!

 

Opmerking

Je kan je DeLonghi alleen reinigen met reinigingstabletten als jouw machine de mogelijkheid heeft om koffie te maken met gemalen koffie. De gemalen koffie gaat in dit vakje en heeft een optie in het menu. Hij gebruikt dan geen bonen maar de gemalen koffie. Deze functie heb je namelijk nodig voor het reinigen.

De Eccellente Reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Schaf daarvoor de Eccellente Snelontkalker voor Delonghi aan.

Naam Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0262
SKU E-0262
EAN 9509311413482
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Bundle producten

Koffiebonen Deal
Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
14,11 14,90 Toevoegen