ECCELLENTE Reinigingstabletten voor Bosch - 10 stuks TCZ8001 | TCZ6001

ECCELLENTE Reinigingstabletten voor Bosch - 10 stuks TCZ8001 | TCZ6001

Eccellente Reinigingstabletten geschikt voor Bosch espressomachines. Regelmatig gebruik van Eccellente Reinigingstabletten zorgt voor een heerlijk aroma en perfecte smaak van uw koffie. De reinigingstabletten verwijderen koffievetten en andere vervuilinge
Lees meer
7,95 6,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud
10 Eccellente reinigingstabletten voor Bosch van 1,6 gram
Goed om 10 keer de espressomachine te reinigen.

Eccellente reinigingstabletten zijn geschikt voor espressomachines van Saeco, Siemens, Bosch, Gaggenau, Miele en Neff.

Omschrijving
Met de Eccellente reinigingstabletten voor Saeco reinigt u alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich aan de onderdelen van uw espressomachine bevinden. Met de tabletten kan u ook thermoskannen en koffiepotten reinigen. Reinig uw espressomachine elke 14 dagen, zodat uw espressomachine optimaal blijft werken. Uw espressomachine zal zelf aangeven wanneer het weer tijd is om te reinigen.

Instructie
Reinigen van volautomatische espressomachine met schoonmaakprogramma.
Hou hiervoor rekening met de gebruiksaanwijzing van uw espressomachine.

Reinigen van volautomaat met koffiepoedervakje
Werp een Eccellente reinigingstablet in het poedervakje voor de tweede koffiesoort en plaats een kopje onder de koffie-uitloop. Druk de toets voor poederkoffie in en start het koffiezetproces. Als er ongeveer een half kopje water doorheen gelopen is, zet u het apparaat tijdens ca. 5 minuten met de hoofdschakelaar uit, zodat het oplosmiddel kan inwerken. Zet daarna het apparaat weer aan om de cyclus te beëindigen. Herhaal het proces tenminste 3 keer. Neem daarna de koffiezetdelen af en spoel ze met proper water. Maak twee kopjes koffie door op de toets voor gemalen koffie te drukken (zonder koffie toe te voegen) en giet deze weg. U kan nu weer koffie zetten.

Voor het schoonmaken van de druipbak legt u er een tablet in en vult u de druipbak met 2/3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Uw apparaat is nu weer proper.

Reinigen van apparaten zonder koffiepoedervakje
Leg een Eccellente reinigingstablet in een kopje en vul deze met warm water. Neem de koffiezetdelen van de machine. Laat de filters en het uitloopkanaal met de voorbereide reinigingsoplossing tenminste vijf minuten inwerken en herhaal dit proces minstens drie keer. Spoel daarna de koffiezetdelen af met proper water zet ze weer terug. Voor het schoonmaken van de druipbak legt u er een Eccellente reinigingstablet in en vult u de druipbak met 2,3 liter warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Uw apparaat is weer proper.

Reinigen van apparaten met filterhouder
Zet, voordat u met net schoonmaken begint, het apparaat uit en laat afkoelen. Schroef de filter van het bovenstuk van de koffiezetdelen en leg ze samen met de filters van uw filterhouder in een schaal of kom. Leg er een reinigingstablet in en vul de schaal met warm. Laat de oplossing ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de filters af met proper water. De filters zijn nu proper. Schroef de filter, die u van de koffiezetdelen hebt afgehaald, weer aan het bovenstuk. Zet nu nog een kopje koffie en giet wet weg. Nu kan u het toestel weer normaal gebruiken.

Reinigen van thermoskannen en koffiepotten
Doe een reinigingstablet in de thermoskan of koffiepot, vul 2/3 met warm water en laat ca. 30 minuten inwerken. Spoel de kan of pot weer grondig met proper water. 

Raadpleeg ook de volledige handleiding Eccellente Reinigingstabletten.

Opmerking
De Eccellente reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Schaf daarvoor de Eccellente Snelontkalker aan.

Naam Reinigingstabletten voor Bosch - 10 stuks TCZ8001 | TCZ6001
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0262
SKU E-0262
EAN 0737212978567
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers E-0262 - E0262 - ontvettingstabletten - coffee oil remover
Conditie Nieuw

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Reinigingstabletten voor Bosch - 10 stuks TCZ8001 | TCZ6001
Reinigingstabletten voor Bosch - 10 stuks TCZ8001 | TCZ6001
20,41 21,90 Toevoegen