ECCELLENTE reinigingsborstel voor melkslang en buisjes - 1+1 gratis

ECCELLENTE reinigingsborstel voor melkslang en buisjes - 1+1 gratis

Een handig accessoire voor alle volautomatische espressomachines waarmee u snel en eenvoudig resten verwijdert uit de buis en melkslang van uw machine. U ontvangt 2 Eccellente-reinigingsborstels voor de prijs van 1! Voorkomt bacterievorming.

Lees meer
17,60 8,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 20:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie

Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud
2 reinigingsborsteltjes voor alle merken koffiemachines.
Onder andere geschikt voor: Philips Saeco, Delonghi, Siemens, Bosch, Jura, Krups, Gaggia, Melitta, Miele, Neff, Gaggenau, Severin, WMF.

Omschrijving
Achtergebleven melkresten in de melkslang en melkbuis zijn een bron van bacteriën. Naast dat het niet hygiënisch is kan het ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Een wekelijkse reinigingsbeurt is daarom essentieel. Tevens kan het voorkomen dat door de achtergebleven melkresten het opschuimen van melk niet meer goed werkt. Met een Eccellente-reinigingsborstel maakt u de slang en buis weer helemaal schoon!

Veel reinigingsborstels bevatten scherpe uiteinden waarmee u de espressomachine kunt beschadigen. Dat is natuurlijk het laatste wat u wil! Daarom heeft de Eccellente-reinigingsborstel een bescherming op het uiteinde. Zo kunt u zorgeloos en veilig de onderdelen schoonmaken van uw volautomatische espressomachine.

Met deze kwalitatieve, zeer goede borstel reinigt u gemakkelijk vervuilende resten uit de onderdelen van uw volautomatische espressomachine. Door de flexibiliteit van de reinigingsborstel kunt u op de meest onbereikbare plaatsen schoonmaken. De Eccellente-reinigingsborstel is geschikt voor het schoonmaken van de melkslang, melkbuisjes en koffie-uitloop. Tevens ook geschikt voor het schoonmaken van de zetgroep van uw espressomachine. Zo kunt u blijven genieten van heerlijke koffie uit uw koffieaparaat!

Let op: het is alsnog noodzakelijk om eens per halfjaar de melkslang te vervangen. Gebruik hiervoor een Eccellente-koffiemachinemelkslang.

Instructie 

Melkresten in melkslang of melkbuis
Om achtergebleven melkresten uit de melkslang en melkbuis te halen laat u deze kort in warm water weken en haalt u er vervolgens de Eccellente-borstel doorheen met de brede kant eerst. U zult zien dat de melkresten direct verdwijnen.

Koffieaanslag in de koffieuitloop
Om achtergebleven koffieaanslag in de koffieuitloop te verwijderen duwt u de brede kant van de borstel maximaal twee centimeter in de uitloop en ragt u deze een paar keer heen en weer. Laat vervolgens de machine spoelen.

Zetgroep schoonmaken
U kunt met de Eccellente-reinigingsborstel ook de zetgroep goed schoonmaken door de dunne borstel langs de onderdelen te halen. De borstel is flexibel en kan zo op de meest moeilijk toegankelijke plaatsen komen.

Opmerking
Tevens beschikbaar in de Clean & Care sets van Eccellente voor Siemens Bosch en voor Philips Saeco

Naam reinigingsborstel voor melkslang en buisjes - 1+1 gratis
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E-0525
SKU E-0525
EAN 7444754034066
Voorgaande productnummers E-0525 - E0525 - 575393 - 00575393 - 7331640 - 552556 - 536330 - 10829330
Conditie Nieuw
Dit product heeft nog geen reviews

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi

reinigingsborstel voor melkslang en buisjes - 1+1 gratis
reinigingsborstel voor melkslang en buisjes - 1+1 gratis
€8,50
21,96 23,45 Toevoegen