Maak kennis met Eccellente

Wij zijn Eccellente, de specialist op het gebied van het onderhoud en de ontkalking van koffiemachines. 13 jaar geleden zijn we  begonnen met koffiemachines verkopen vanuit de zolderkamer. Nu zijn we uitgegroeid tot een team met onderhoudsspecialisten van koffiemachines. We geven je de beste producten en kennis om je koffiemachine in topconditie te houden, want alleen dan kan je ten volle genieten van een heerlijk kopje koffie.

 

Onze expertise als koffiemachinespecialist

Door ervaring en nieuwsgierigheid hebben koffiemachines geen geheimen meer voor ons. Wij verkopen niet alleen een product, maar geven je ook uitleg over het gebruik en het onderhoud van je koffiemachine. Daarnaast kan je ook bij kleine technische storingen bij ons terecht. Als expert weten we welke verhouding grondstoffen het beste werkt voor het onderhoud van jouw machine. We hebben daarom ons eigen huismerk ontwikkeld. Zo bieden we net even meer: goedkoper en betere kwaliteit.

 

Klant is koning

Onze klanten willen we gewoon goed helpen. Daar zijn we voor. Binnen ons team kan je dan ook iedereen te woord staan. Op die manier kan je steeds bij ons terecht. Heb je een vraag over de werking van onze producten of ondervind je een storing? Neem dan even contact op met ons. Wij helpen je graag en zoeken altijd naar een oplossing.

 

Ons team staat voor je klaar 

Automatische chatbots of standaard e-mails? Daar houden wij niet van. We kunnen veel processen uitbesteden, maar de klantendienst bemannen we graag zelf. Je hebt altijd contact met echte mensen die over de nodige productkennis beschikken, we begrijpen je en staan voor je klaar.

 

De ideale wereld

In onze job streven we naar de ideale wereld. Van de ideale koffie, tot de ideale dienstverlening. We zijn er dan ook overtuigd dat het altijd beter kan. Meer doen dan ons best, daar worden we gelukkig van. En geluk wordt alleen groter als je het deelt. Daarom ondersteunen we jaarlijks projecten die onze aandacht nodig hebben, en investeren we in mensen, door stagiairs kansen te geven, en geven we aandacht aan een duurzamer inkoopproces.

 

Wij stellen ons voor

Benieuwd wie het gezicht achter het bedrijf is?Wij stellen ons graag aan je voor. Leer ons team kennen!