Solis ontkalken

Keuzehulp
3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Met de apparaten van het Zwitserse merk Solis maak je de lekkerste Solis espresso. Om te zorgen dat je hier elke dag weer van kunt genieten, moet je zo nu en dan wel je Solis ontkalken. Met de Solis ontkalkers van Eccellente is dat gelukkig een fluitje van een cent! Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment en doe je voordeel met onze aantrekkelijke prijzen.

 

Ons Solis onderhoud assortiment

Solis Solipol ontkalker voor espressomachines is een vloeibare ontkalker op basis van melkzuur. Dit product is speciaal ontwikkeld voor jouw Solis espressomachine, maar kan ook prima worden gebruikt voor andere merken espressomachines. Met alleen Solis Solipol ontkalker ben je er nog niet. Voor een compleet Solis onderhoud bieden wij ook Solis reinigers, voor het efficiënt verwijderen van koffieresten en vet. Ook kun je bij ons terecht voor een Solis koffiemolenreiniger.

 

Waarom moet ik zo vaak mijn Solis ontkalken?

In sommige plaatsen in Nederland is het leidingwater relatief hard; er zit dus vrij veel kalk in. Dat betekent dat je vaker moet ontkalken, zeker als je je Solis espressomachine intensief gebruikt. Je kunt de samenstelling van het leidingwater niet veranderen, maar om kalkaanslag te voorkomen kun je wel een van onze Solis waterfilters aanschaffen. Deze filteren de kalk uit het water voor het je Solis espressomachine in gaat, waardoor kalkaanslag geen kans krijgt.

 

Solis Solipol ontkalker bestellen bij Eccellente

Bescherm je Solis espressomachine tegen kalkaanslag en bestel vandaag nog Solis Solipol ontkalker bij Eccellente! Je bestelling wordt bij besteding van €50 of meer geheel kosteloos verzonden. En dankzij onze drie eigen magazijnen kunnen we altijd snel leveren - voor 23:59 besteld is morgen in huis!Voor antwoorden op je vragen over Solis ontkalken of Solis onderhoud in het algemeen kun je contact opnemen met de klantenservice van Eccellente. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder