ECCELLENTE Snelontkalker voor Senseo

ECCELLENTE Snelontkalker voor Senseo

Eccellente Snelontkalker op basis van Citroenzuur voor Senseo. Zeer voordelig en effectief. Laagste prijs garantie.
Lees meer
2,95 2,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Let op: Deze ontkalker is voor de voor de Senseo koffiepadmachine. Voor de Senseo Sarista bonenmachine heb je de Eccellente Melkzuur ontkalker nodig. Philips Saeco Sarista vereist namelijk een melkzuur ontkalker.

 

Inhoud

1 flacon, á 100ml
Goed voor 1 keer ontkalken

 

Omschrijving

Eccellente ontkalker voor Senseo koffiepadmachine zorgt ervoor dat je Senseo koffiemachine langer blijft presteren, en je optimaal kunt blijven genieten van je koffie. Dit product is tevens geschikt voor het ontkalken van andere huishoudelijke apparaten zoals waterkokers en strijkmachines. 

Snel en krachtig ontkalken.
Je Senseo padmachine moet regelmatig ontkalkt worden, zelfs als je kalkarm water gebruikt. Kalk hecht zich aan alle waterrijke plaatsen van de Senseo. Het ergst getroffen worden het verwarmingselement in de machine. Hoe meer kalk op het element zit, hoe meer warmte er verloren gaat. Het opwarmen duurt dan steeds langer en er komt minder koffie in het kopje.

Eccellente Snelontkalker voor Senseo is nu nog krachtiger in het ontkalken van je waardevolle Senseo koffiemachine of koffiezetter. Daarnaast is ook de verpakking kleiner gemaakt. Hierdoor is een efficiëntere distributie mogelijk, en ontstaat er minder afval. Goed nieuws voor ons milieu dus!

 

Ontkalk je Senseo regelmatig

Eccellente adviseert om maandelijks je Senseo padmachine koffiezetapparaten te ontkalken voor
- optimaal smaakbehoud;
- langere levensduur van machine;
- het snel laten opwarmen van water.

De Eccellente snelontkalker voor Senseo is erg geconcentreerd, de vloeistof bevat minder water dan de andere ontkalkers. Hierdoor heb je maar 100 ml per ontkalkingsbeurt nodig en zul je meer water toevoegen om de ontkalker te verdunnen. De flacon lijkt klein maar staat gelijk aan een andere ontkalker.

 

Instructie 

1) Vul het waterreservoir van je Senseo met 100 ml Eccellente Snelontkalker en vul deze tot aan de max met schoon water.
2) Plaats de opvangbak onder de tuit van je Senseo, zodat er water opgevangen kan worden.
3) Druk op de knop voor twee kopjes koffie, laat het het ontkalkingsmiddel doorlopen en wacht eventjes. Hierdoor kan het ontkalkingsmiddel goed inwerken.
4) Herhaal stap 3  nog enkele keren totdat het reservoir leeg is.
5) Vul nu het reservoir van je Senseo met schoon water en druk op de knop voor twee kopjes enkele keren totdat het reservoir leeg is. 
6) Maak na afloop de padhouder schoon

 

Opmerking 

Let op: Doordat de Eccellente Senseo  ontkalker een natuurproduct is kan het zijn dat de kleur van de ontkalker varieert.
Let op: voor de Senseo Sarista heb je de Eccellente Melkzuur ontkalker nodig. Philips Saeco Sarista vereist namelijk een melkzuur ontkalker

___
Gerelateerd artikel: Wat is het verschil tussen citroenzuur en melkzuur?

Naam Snelontkalker voor Senseo
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E-0006
SKU E-0006
EAN 0737212979205
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw