Reinigingstabletten koffiemachine bij Eccellente

Keuzehulp
Filter op merk
  • Toon meer
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
34 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
24 van 24 gezien
Volgende pagina

Reinigingstabletten koffiemachine

Wist je dat het reinigen van je koffiezetapparaat of espressomachine net zo belangrijk is als ontkalken? Wanneer jij een bakje een koffie zet is je zetgroep in het apparaat druk bezig met het persen en zetten van je koffie. Hierdoor blijft er vrijwel altijd wat koffieresidu over in de vorm oliën en vetten. Deze koffieresiduen kunnen gaan schimmelen en de smaak van je koffie op een negatieve manier beïnvloeden. Daarnaast zal het zetten van koffie ook minder snel gaan als er veel koffieresidu in je apparaat zit.

Gebruik reinigingstabletten voor de koffiemachine om van deze residuen af te komen. Koffiemachine reinigingstabletten hebben wij van zowel origineel als huismerk variant.

Ben je benieuwd of je je machine moet reinigen? Sommige espressomachines geven dit vanzelf aan met een brandend lampje of een melding op het scherm. Een andere manier van erachter komen is als volgt; vaak kun je dit zien aan de crème laag op je koffie. Is deze niet meer mooi egaal, dan is de kans groot dat je je machine moet reinigen.

Wij raden aan om je machine maandelijks te reinigen. Volg hiervoor de handleiding van je apparaat. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod koffiemachine reinigingstabletten voor andere merken zoals, DeLonghi, Philips, Siemens, Bosch en JURA.

 

Goedkoper alternatief reinigingstabletten

Neem dan eens een kijkje bij de reinigingsproducten van Eccellente. Deze zijn een prima alternatief voor de soms dure merkproducten. Ons huismerk bestaat uit natuurlijke producten, wat beter is voor het milieu. Daarnaast hebben we deze uitvoerig getest, waardoor de kwaliteit ook bewezen is.

 

Bestellen bij Eccellente

Reinigingstabletten kopen voor de koffiemachine is bij Eccellente zeer gemakkelijk. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst gaat ons team direct aan de slag om jouw bestelling te versturen. Wij versturen met BPost en wanneer je voor 20:00 hebt besteld versturen wij het dezelfde dag nog naar je op. Daarnaast is de verzending gratis als je voor meer dan € 40,- besteld. 

Lees meer Lees minder