Algemeen

 

Korting

Jij bent het belangrijkste voor ons! Daarom ontvang je bij elke bestelling een kortingsbon voor 10% korting op je volgende bestelling. Bewaar de actiecode goed, deze is slechts eenmalig te gebruiken.

Je krijgt hierdoor dus extra korting op de reeds lage prijzen van Eccellente merk producten! Je kan maar één korting / kortingscode per bestelling gebruiken, het is dus niet te combineren.

 

Btw-vrijstelling

Als je bedrijf niet in Nederland is gevestigd en je wel een btw-nummer hebt, dan ben je niet btw-plichtig. Hierdoor val je bij ons onder de 0% btw-tariefgroep.

Als goederen worden uitgevoerd naar het buitenland en daar worden verbruikt, vallen ze niet onder de Nederlandse omzetbelasting. De omzetbelasting wil namelijk alleen het verbruik in Nederland belasten. Dan geldt het nultarief, waarop je geen btw betaalt. 

Voor de levering van producten en diensten aan ondernemers en rechtspersonen in EU-landen geldt het bestemmingslandbeginsel. De heffing van de omzetbelasting vindt plaats in het EU-land waar de goederen heen worden verzonden.

Om van deze regeling gebruik te maken, voer je je btw-nummer in  bij het afrekenen op Eccellente. 

Als je bedrijfsnaam en btw-nummer goed zijn ingevoerd, wordt de BTW niet in rekening gebracht. Controleer dit door bij het afrekenen naar de totalen te kijken. Hier staat geen btw-bedrag meer als je btw-nummer succesvol gevalideerd is. Deze validatie gebeurt volledig automatisch, direct na het invoeren van het btw-nummer. Heb je een klantenprofiel ? Voer dan ook je btw-nummer in bij het verzendadres van je profiel.

Let op: Voer het btw-nummer in zonder voorloopletters. Bijvoorbeeld: Als je btw-nummer BE0123456478 is, dan voer je 012345678 in.

 

Laagsteprijsgarantie

Bij Eccellente zijn we elke dag bezig om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Voor specifieke artikelen hanteren we zelfs een laagsteprijsgarantie.

 

Elders goedkoper? Verschil terug!

Vind je, ondanks onze checks, toch binnen 30 dagen na aankoop hetzelfde product bij een andere webwinkel voor een lagere vaste prijs (inclusief verzendkosten)?

Dan krijg jij uiteraard het verschil terug en onderzoeken wij of we het product ook goedkoper kunnen gaan aanbieden! Dat is onze laagsteprijsgarantie.

 

Hoe werkt de laagsteprijsgarantie?

  • Het moet gaan om exact hetzelfde product (o.a. merk, verpakking, inhoud).
  • De prijsvergelijking maken we door 5 stuks in de winkelwagen te doen en verzendkosten toe te voegen (indien van toepassing). Het totale bedrag hiervan wordt vergeleken met het totale bedrag bij Eccellente.
  • Verrekening achteraf: Het verschil dient binnen 30 kalenderdagen na aankoop gemeld te worden. Het verschil in aankoop storten we binnen 14 dagen na melden terug.
  • Verrekening vooraf: Meld het verschil bij onze klantenservice. Hou er rekening mee dat de vergelijking door onze prijscheckmedewerker maximaal 2 werkdagen kan duren. Bij een positief prijsverschil krijg je de korting op uw order.

Je mag ons steeds per mail, chat of telefoon laten weten wanneer je een beroep wil doen op deze garantie.

 

Reseller worden?

We bereiden continu het aantal afneempunten van onze producten uit, waardoor onze producten verkrijgbaar zijn via verschillende webwinkels. Ben je geïnteresseerd  en wil je onze producten verkopen? Vraag dan  via onze groothandel - Everlake Wholesale BV - een account aan.

 

Hulp bij storingen

Er is niets zo vervelend als een koffiemachine die niet meer werkt. Ondervind je een technische storing aan je machine, contacteer dan de technische dienst van het betreffende merk.

Technische dienst Krups

Technische dienst Brita

Technische dienst Saeco (Philips)

Technische dienst Gaggia

  • Telefoonnummer: 0320 - 237 930 

Technische dienst Jura

Technische dienst Siemens

Technische dienst Bosch

Technische dienst Philips

Technische dienst Melitta

Technische dienst Solis

Technische dienst Inventum

Technische dienst Miele

Technische dienst DeLonghi

Technische dienst Princess

Technische dienst Severin

Technische dienst Schaerer

Technische dienst Bravilor

Technische dienst Nespresso

Technische dienst WMF Nederland

Technische dienst Magimix

Technische dienst Etna

Technische dienst Neff

  • Telefoonnummer: 088 – 424 4040
  • Contactformulier: Neff Contact

Technische dienst Quick Mill

Technische dienst Tefal