Eccellente reinigingstabletten

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
11 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Vaak krijgen wij van klanten de vraag of wij ook een goedkoper alternatief hebben voor bijvoorbeeld hun Bosch, Siemens of Saeco reinigingstabletten die zij normaliter gebruiken. Jazeker! Wij hebben een aantal producten ontwikkeld onder de naam ‘Eccellente’. De producten zijn uitvoerig getest op verschillende merken espressomachines.

Naast de reinigingstabletten van ons huismerk Eccellente verkopen wij ook nog andere onderhoudsartikelen. Neem ook eens een kijkje bij de Eccellente ontkalkingsproducten, waterfilters of de cappuccino reiniger van Eccellente. 

 

Is het geschikt voor mijn machine?

De reinigingstabletten zijn voor bijna alle espresso- koffie machines geschikt, onder andere voor: Siemens, Bosch, Saeco, Miele en AEG. Wanneer uw merk koffieapparaat wel bij de geschikte merken staat en het tablet te groot is voor je machine, kun je het beste het tablet in een stukken breken zodat het reinigingstablet er wel goed in past. Het breken van het reinigingstablet heeft geen invloed op de reinigingskwaliteit.

 

Volautomatische espressomachine met schoonmaakprogramma

Hiervoor graag met de gebruiksaanwijzing van uw espressomachine rekening houden.

 

Volautomaat met koffiepoedervakje

Werp een Eccellente reinigingstablet in het poedervakje voor de tweede koffiesoort en plaats een kopje onder de koffie-uitloop. De producttoets voor poederkoffie indrukken en het koffiezetproces opstarten. Als er ongeveer een half kopje water doorheen gelopen is, zet u het apparaat tijdens ca. 5 minuten met de hoofdschakelaar uit, zodat het oplosmiddel kan inwerken. Daarna het apparaat weer aanzetten om de cyclus te beëindigen. Herhaal het proces tenminste 3 keer. Daarna neemt u de koffiezetdelen af en spoelt u deze met schoon water goed door. Voordat u het apparaat weer gaat gebruiken maakt u twee kopjes koffie door op de toets gemalen koffie te drukken (zonder koffie toe te voegen) en gooi deze weg. 

Voor het schoonmaken van de druipbak legt u er een tablet in en vult u de druipbak met 2/3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in u apparaat.

 

Apparaten zonder koffiepoedervakje

Leg een Eccellente reinigingstablet in een kopje en vul deze met warm water. Neem de koffiezetdelen af en maak de filters alsmede het uitloopkanaal met de voorbereidde reinigingsoplossing tenminste vijf minuten inwerken en herhaal dit proces tenminste drie keer. Daarna spoelt u de koffiezetdelen met schoon water goed af en zet u ze weer terug. Voor het schoonmaken van de druipbak legt u er een Eccellente reinigingstablet in en vult u de druipbak met 2.3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in uw apparaat.

 

Apparaten met filterhouder

Voordat u met net schoonmaken begint apparaat uitzetten en laten afkoelen. De filter van het bovenstuk van de koffiezetdelen afschroeven en samen met de filters van uw filterhouder in een schaal leggen. Een Eccellente reinigingstablet erin leggen en met warm water opvullen. Laat de oplossing ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de filters met schoon water af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in de filters. Schroef de filter die u van de koffiezetdelen hebt afgehaald weer in. Voordat u het apparaat weer in gebruik neemt, een kopje koffie toebereiden en weggieten.

 

Thermoskannen, koffiepotten, theepot of waterflesje

Een Eccellente reinigingstablet in de thermoskan of koffiepot leggen, 2/3 met warm water opvullen en ca. 30 minuten laten inwerken. Daarna zorgvuldig schoonspoelen.

 

Eccellente pakketten

In plaats van alleen de Eccellente Reinigingstabletten zijn er ook 2 verschillende onderhoudspakketten te koop. Het ene pakket is op basis van melkzuur, en daarmee geschikt voor o.a.: Philips Saeco. En het andere pakket op citroenzuurbasis is geschikt voor Siemens, Bosch, Krups en Miele. In het pakket zitten: 1x 10 reinigingstabletten, 4x een ontkalker, 1x siliconenvet (voor het smeren van alle bewegende interne onderdelen) en een melkslang. Door dit pakket te kopen bespaar je ongeveer een ruime €8,- t.o.v. losse producten!

 

Betaalmethodes

Bij Eccellente kun je op 8 verschillende manieren betalen via een beveiligde SSL verbinding. Je kan onder andere betalen met iDEAL, achteraf Betalen (1 dag extra levertijd), PayPal en Creditcard. De meeste klanten betalen bij ons via iDEAL, dit omdat het de gemakkelijkste manier van betalen is. Plaats je je order op zondag t/m maandag voor 23:59, dan krijg je het de volgende dag in huis!

Betalen mislukt of geweigerd?

Check dan eerst of het geld afgeschreven is. Is dit niet het geval? Dan kun je direct een nieuwe bestelling plaatsen.Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je binnen een uur nog geen bevestiging per e-mail gekregen? Neem dan contact op met de klantenservice. Samen komen wij er altijd uit!

Lees meer Lees minder