Durgol ontkalkers

Keuzehulp

Filteren merk

Wat onze klanten zeggen

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE snelontkalker
2,95 2,50
DURGOL Swiss Espresso - 2x125ml
10,95 7,90
DURGOL Swiss Espresso - 500ml voordeelfles
14,95 12,50

Het Zwitserse merk Durgol specialiseert zich al bijna 75 jaar in het ontwikkelen van effectieve ontkalkingsmiddelen voor espressomachines, koffieapparaten en andere huishoudelijke apparaten. Bij Eccellente kun je Durgol ontkalkers heel eenvoudig online bestellen. Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment!

 

Ons assortiment Durgol ontkalkers

Durgol Swiss Espresso is een vloeibare ontkalker op basis van amidosulfonzuur, speciaal ontwikkeld voor espressomachines. Dit product is verkrijgbaar in een pakket van 2 flessen van 125 ml. Maar we hebben ook een Durgol ontkalker van 500 ml in het assortiment. Wil je ook meteen je waterkoker en filterkoffiemachine ontkalken? Dan is Durgol Express een aanrader.

Behalve Durgol ontkalkers kun je overigens ook onze Eccellente snelontkalker gebruiken voor het ontkalken van je koffiemachine. Deze vloeibare ontkalker op basis van citroenzuur is geschikt voor alle merken koffiemachines.

 

Hoe vaak moet ik een Durgol ontkalker gebruiken?

Sommige koffiemachines geven zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken. Bij andere apparaten moet je dat zelf bijhouden. In de handleiding van je koffiemachine staat vermeld hoe vaak je ontkalker moet gebruiken. Dit is echter een indicatie; de frequentie waarmee je daadwerkelijk moet ontkalken is afhankelijk van de hardheid van het water in jouw gemeente, maar ook van hoe intensief het apparaat gebruikt wordt. Als het water in jouw gemeente relatief hard is en je je apparaat praktisch de hele dag door gebruikt, is het raadzaam om elke maand Durgol ontkalker te gebruiken. Bij zacht water en minder intensief gebruik is één keer in de drie maanden ruim voldoende.

 

Ontkalker Durgol kopen bij Eccellente

Durgol ontkalker kopen doe je natuurlijk bij Eccellente, hét adres voor alle soorten Durgol ontkalkers! Bestel je voor een bedrag van €50 of meer, dan verzenden wij je Durgol producten helemaal gratis. En als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je deze morgen al in huis. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot Durgol ontkalking, dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meerLees minder