Nivona melkreinigers

Keuzehulp
3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Hoe belangrijk het reinigen van melkleiding in je espressomachine is wordt door veel mensen onderschat. Maar melk is de meest voedzame bron voor bacteriën in je koffiemachine, dus ook erg belangrijk. Reinig dus na iedere keer je melkleidingen of melkopschuimer. Naast de melksysteemreinigers van Nivona verkopen wij ook andere producten om je Nivona koffiemachine in het onderhoud te voorzien! Zo verkopen wij verschillende Nivona ontkalkers die alle kalkvorming in je leidingen verwijderd. Deze hebben wij zoal van Nivona als van ons huismerk Eccellente. En als je al een maand niet je Nivona espressomachine hebt gereinigd hebben wij de Nivona reinigingstabletten voor je!

Vind je dat je te vaak je Nivona espressomachine moet ontkalken? kijk dan eens bij onze Nivona waterfilters! Deze houden kalk tegen wat anders in je koffiemachine zou komen, dus dan hoef je veel minder vaak te ontkalken.

 

Kan ik met de Nivona Creamclean melksysteemreiniger ook mijn melkopschuimer reinigen?

Je kunt met 30 ml Nivona melkreiniger creamclean en 300 ml water of een reinigingstablet de vetten en bacteriën uit je melkkan verwijderen. Maar heb je echt aangekoekte resten in je melkopschuimer dan kun je dit het beste met een zachte doek en warm water verwijderen. Doe dit nooit met een schuurspons, dan kun je de antiaanbaklaag kapot maken.

 

Waarom moet ik mijn melkleidingen reinigen?

Je moet je melkleidingen reinigen om alle vetten en bacteriën die in het melk zitten te verwijderen. Als je je melkleidingen niet of niet goed reinigt is de overgebleven melk een voedzame bron voor bacteriën, als je die laat zitten en later bijvoorbeeld weer een cappuccino zet komt dit in je melkgerecht. Als je bedorven melk drinkt heb je kans om een voedselvergiftiging te krijgen.

 

Verzending van je Nivona onderhoudsproducten

Als je alle producten in je winkelmandje gedaan hebt, je adres ingevuld hebt en de betaling voltooid hebt, wordt je bestelling geleverd. Levering binnen Nederland is normalerwijze de volgende dag in huis. Wanneer wij naar het buitenland verzenden duurt het natuurlijk iets langer. Bestellingen in Nederland boven de €50,- worden gratis bezorgd.

Lees meer Lees minder