Melitta melkreinigers

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Wil je er zeker van zijn dat je lekkere en ‘gezonde’ melk variaties kunt maken? Reinig dan na iedere keer je Melitta espressomachine met de Melitta melksysteemreiniger! Deze breekt de eiwitten af, verwijderd vetten en achtergebleven melkresten.

 

Kan ik ook normale Melitta reinigingstabletten gebruiken?

Nee, helaas niet. Het is namelijk een ander product, de Melitta reinigingstabletten breken de vetten en bacteriën in het interne systeem af. De Melitta melksysteemreiniger zorgt ervoor de alle overgebleven melkresten verwijderd worden!

 

Ons assortiment Melitta producten bij Eccellente!

Wij verkopen naast de Melitta melkreiniger ook andere producten van Melitta! Heb je last van kalk in je koffiemachine? Kijk dan eens bij al onze Melitta ontkalkers! Wij verkopen ontkalkingstabletten en vloeibare ontkalkers. De Melitta reinigingstabletten zorgen ervoor dat alle door koffievet veroorzaakte koffieaanslag en verstoppingen die zich in de onderdelen van je espressomachine bevinden worden verwijderd! Ook kun je hiermee je thermoskan reinigen! Vind je dat je te vaak je espressomachine moet ontkalken? dan komt dat waarschijnlijk doordat het water ‘te hard’ is, dat houdt in dat er meer kalk in je water zit. Hiervoor kun je het beste een waterfilter gebruiken! Wij verkopen de Melitta Caffeo Pro Aqua Claris waterfilter voor onder andere de Melitta Caffeo Solo, Barista T en Melitta Passione. 

 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

Als je Melitta onderhoudsproducten van Eccellente voor je espressomachine besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde Melitta artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL, DHL en Active Ants die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:59 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Om precies te weten hoe laat zij ongeveer komen krijg je een bevestigingsmail van ons met daarin de Track and Trace code.

Lees meer Lees minder