Jura waterfilters

Keuzehulp
16 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Eccellente is hét adres voor onderhouds- en reinigingsproducten voor je espressomachine. Wij leveren producten voor vrijwel alle merken. Heb je een Jura waterfilter of Jura filterpatroon nodig? Deze kun je bij ons heel snel en gemakkelijk online bestellen!

 

Waarvoor dient een Jura filter?

We hebben geluk in ons land; het kraanwater is van een prima kwaliteit! Het bevat echter wel relatief veel kalk, en kalkaanslag kan je espressomachine aantasten. Wanneer je kalkaanslag niet verwijderd kan het apparaat kapotgaan. Daarom heeft Jura speciale waterfilters op de markt gebracht. Deze verwijderen kalk (evenals zware metalen) uit het water, waardoor je espressomachine langer meegaat. Bovendien smaakt je koffie een stuk lekkerder als het met gezuiverd water is gemaakt!

 

Welk Jura waterfilter heb ik nodig?

Eccellente biedt een uitgebreid assortiment Jura waterfilters. Het Claris waterfilter van Jura bijvoorbeeld, filtert niet alleen kalk maar ook zware metalen en geur- en smaakbedervende stoffen uit het water. Dan hebben we nog het Jura waterfilter Claris Blue, dat geschikt is voor alle Jura apparaten waarvan de filterhouder in het waterreservoir een blauwe kleur heeft. Het witte Jura Claris waterfilter past op apparaten met een zwarte filterhouder. Raadpleeg voor aankoop altijd de productomschrijving; hierin staat precies voor welke Jura koffiemachines het Jura filter geschikt is. Uiteraard leveren wij ook de benodigde Jura filterpatronen voor de waterfilters.

Naast Jura waterfilters en Jura filterpatronen leveren wij nog meer producten om je Jura espressomachine in topconditie te houden. Hierbij kun je denken aan Jura ontkalkingstabletten, Jura reinigingstabletten en Jura melkreinigers.

 

Waterfilters Jura bestellen bij Eccellente

Een Jura filter bestellen? Dat is zo geregeld bij Eccellente! Als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je de producten de volgende dag al in huis. Daarbij profiteer je bij besteding vanaf €50 van een gratis verzending. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Onverhoopt toch het verkeerde Jura filter besteld? Dan kun je deze gewoon terugsturen. Bij Eccellente heb je namelijk 365 dagen retourrecht! Wat wil je nog meer?

Lees meer Lees minder