Graef reinigers

2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Reinigingstabletten zijn van groot belang om ervoor te zorgen dat het onderhoud van je Graef koffiezetapparaat goed geregeld is. Met een vuile machine kun je niet de lekkere koffie zetten die je Graef machine hoort te doen. Het enige wat in de weg staat tot wel goede koffie is een kleine reinigingsbeurt, dit is ontzettend simpel! Koop het juiste reinigingsproduct en proef direct het verschil!

Ben je niet op zoek naar een reiniger voor je Graef koffiemachine maar een ontkalkingsmiddel om je koffiezetapparaat in topconditie te houden moet je Graef ontkalkingstabletten gebruiken! 

 

Wat is het laagje crème dat ik op de koffie heb?

Het laagje op de koffie heet crema, het laagje ontstaat bij de maling van de bonen. De crema op een espresso bestaat uit suikers en oliën, omdat deze laag lichter is dan de koffie zelf blijft deze laag boven de koffie. De kleur van het aroma laagje zegt veel over de koffie. Als het laagje vrij licht is, smaakt de koffie niet zo sterk. Het lichte laagje komt doordat het water niet heet genoeg is zodat de koffie niet compleet kan oplossen, met als doel dat de koffie minder sterk is. Te heet water zorgt dan natuurlijk voor een donkere kleur. Wil je een mooie cremalaag creëren? Dan moet je recent gemalen bonen gebruiken! Voor de beste cremalaag moet je medium roast koffiebonen gebruiken. 

 

Track & Trace van je bestelling bij Eccellente

Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, volg je met de pakketcode de zending van jouw pakket op de website van PostNL, DHL en Bpost. Je vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kan je namelijk niet volgen via de website van PostNL. In dit geval staat er "brievenbuspost" als track & trace code. 

Bestelling niet ontvangen?

Normaliter wordt je bestelling de volgende dag bij je aangeboden voor aflevering. Indien je bestelling als pakket is verstuurd kan je de status van je zending volgen met de track & trace code op de website van PostNL, DHL en Bpost. Is je bestelling verstuurd als brievenbuspost, dan kan deze niet gevolgd worden. Je bestelling wordt met de normale briefpost bij je afgeleverd. Een enkele keer kan het voorkomen dat deze post enkele dagen vertraagd is. Heb je jouw bestelling na 7 dagen nog niet ontvangen? Dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Lees meerLees minder