Bosch reinigingstabletten

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
13 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Ben je op zoek naar een Bosch reiniger voor de interne machine of voor het melksysteem, wij hebben alles op het gebied om je Bosch koffiemachine in topconditie te houden! Wanneer je Bosch koffieapparaat om een reiniging vraagt of als je zelf het idee hebt dat je Bosch espressomachine weer gereinigd moet worden, kun je hem natuurlijk het beste reinigen met de Bosch reinigingstabletten voor je Bosch koffiemachine! Soms is alleen reinigen niet genoeg om je Bosch espressomachine te onderhouden, dan heb je nog de Bosch ontkalkingstabletten nodig. Vind je dat je Jura koffiemachine erg vaak de ontkalkingsmelding geeft kun je ook een keer het Bosch waterfilter gebruiken, deze houdt veel kalk tegen die slecht zijn voor je Jura espressomachine. 

 

Hoe ontstaan vetten in mijn koffiemachine?

Elke koffieboon bevat vetten, soms kun je die zien en soms ook niet. Ongebrande, koffiebonen bestaan uit een groot aantal bestanddelen waaronder lipiden. Lipiden zijn vetachtige stoffen (gemiddeld 16,2% bij arabicabonen en 10% bij robustabonen) die onoplosbaar zijn in water.

Soms zitten deze vetten in de boon en soms zitten ze aan de buitenkant van de koffieboon. In het tweede geval wordt er dan gesproken over transpirerende koffiebonen. Of ook wel "vette" koffiebonen genoemd. Tijdens het brandproces stijgt de temperatuur richting de 200°C en worden de koffiebonen steeds donkerder van kleur. Samenvattend, alle koffiebonen bestaan voor ongeveer 15% uit vetten. Soms kun je die vetten zien aan de buitenkant van de boon en soms ook niet.

 

Eccellente reinigingstabletten voor Bosch

Vaak horen wij klanten via de telefoon of chat vragen of er voor ook een goedkoper alternatief is voor de reinigingstabletten van Bosch, die is er zeker! Al meer dan 5 jaar verkopen wij Eccellente Reinigingstabletten die je Bosch espressomachine goed onderhouden!

 

Ervaringen klanten Eccellente.nl

Wanneer klanten iets besteld hebben bij Eccellente, sturen wij na enige tijd een mail om te kijken of de producten bevallen. Veel klanten vullen het in. Op basis van 4785 reviews beoordelen ze Eccellente.nl gemiddeld met een 9,5!

Lees meer Lees minder