AEG reinigers

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Heb je een AEG koffiemachine en wil je deze zo goed mogelijk onderhouden, dan hebben wij het juiste product voor je! Of je nu op zoek bent naar de reinigingstabletten van AEG of liever een goedkoper alternatief hebt om je AEG koffieapparaat te onderhouden. Soms is alleen reinigen niet genoeg om je AEG espressomachine te onderhouden, dan heb je nog de AEG ontkalkingstabletten nodig. Denk je dat je niet het interne systeem moet reinigen maar het melksysteem? Probeer dan eens de AEG melksysteemreiniger.

 

Waarom moet je je koffieapparaat reinigen?

Wanneer een keukenapparaat in gebruik is, wordt deze vies, zo is dat ook met een espressoapparaat. De koffiebonen die gemalen worden in de machine zijn vettig, dit vet en andere resten blijven achter in uw koffiemachine. Door deze vetaanslag te verwijderen met de speciale reinigingstabletten voorkom je verstoppingen en schade aan je machine, ook blijft de aroma van de koffie, espresso of cappuccino behouden. Omdat bij het maken van een overheerlijk kopje espresso, cappuccino of koffie rekening gehouden moet worden met de hygiëne is het grondig reinigen en ontkalken van de machine een belangrijk aspect in het proces tot het bereiden van de lekkerste koffie.

Door de reiniger en ontkalker te gebruiken die geschikt is voor uw machine behoudt je de kwaliteit van uw koffie, cappuccino en espresso en zal uw kostbare machine langer meegaan.

 

Hoe moet ik mijn AEG koffiemachine reinigen?

Heb je een AEG machine en wil je hem weer helemaal reinigen? Dat kan! Reinigen is erg simpel, de meeste koffieapparaten hebben een geautomatiseerd reinigingsproces (deze is altijd leidend). Als de machine geen automatisch programma heeft moet je in de meeste gevallen de AEG tablet in de filterhouder plaatsen, de tablet laten weken zodat hij begint te werken. En daarna de machine goed laten doorlopen met vers water, doe dit meerdere keren om er zeker van te zijn dat er geen reinigingsresten in je koffie terecht komen.

 

Bestellen bij Eccellente.be

Om je reinigingstabletten bij Eccellente.be te bestellen is een fluitje van een cent! Zoek de producten die je nodig hebt in de zoekbalk of via onze zoektermen hierboven, doe de producten in de winkelwagen en je hoeft alleen nog maar af te rekenen! Kom je er toch niet uit? Aarzel dan niet en bel of chat ons, wij helpen je graag!

Lees meer Lees minder