WMF ontkalkers

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Geniet jij ook zo van je WMF espresso? Dan wil je natuurlijk wel dat je WMF espressomachine zo lang mogelijk mee gaat. Dat betekent dat je het apparaat zo nu en dan moet ontkalken. Maar dat is geen probleem, want je kunt gewoon bij Eccellente terecht voor een breed assortiment WMF ontkalkers. Deze kun je gemakkelijk online bestellen, tegen verrassend scherpe prijzen!

 

Ons assortiment WMF ontkalkers

Eccellente biedt diverse producten voor een optimaal WMF onderhoud. Zo leveren wij bijvoorbeeld WMF generieke ontkalker. Deze vloeibare ontkalker op basis van sulfaminezuur voorkomt schade door kalkaanslag en verlengt de levensduur van je WMF espressomachine.

Naast WMF ontkalkers leveren wij ook alle overige producten die je nodig hebt voor WMF onderhoud. Hierbij kun je denken aan WMF reinigers en WMF cappuccino reiniger.

 

WMF ontkalken: hoe vaak?

Hoe vaak je je WMF espressomachine moet ontkalken is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste van waar je woont; er zitten per woonplaats nogal wat verschillen in de hardheid van het leidingwater. In plaatsen waar veel kalk in het water zit, zul je wat vaker moeten ontkalken. Zeker als je dagelijks gebruik maakt van je WMF espressomachine. In de handleiding van het apparaat kun je de aanbevolen ontkalkingsfrequentie terugvinden. Is het water in jouw woonplaats zeer hard waardoor je erg vaak moet ontkalken? Dan is het zeker het overwegen waard om een WMF waterfilter aan te schaffen. Zo filter je de kalk uit het water voordat het je WMF koffiezetapparaat in gaat, zodat ontkalken niet meer nodig is.

 

WMF koffiemachine ontkalker bestellen bij Eccellente

Tijd om je WMF koffiemachine te ontkalken? Bestel dan vandaag nog de juiste WMF ontkalkers via de webshop van Eccellente! Je profiteert bij ons van een gratis verzending bij besteding vanaf €50 en 365 dagen retourrecht. En als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis. Mocht je nog vragen hebben over WMF onderhoud, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 058 581 2045.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder