Severin ontkalkingstabletten

Keuzehulp
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Severin maakt al meer dan 60 jaar geweldige espressomachines en koffiezetapparaten. Als je in het bezit bent van een Severin apparaat dan wil je hier natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dat betekent dat je het apparaat af en toe moet ontkalken. Eccellente heeft ook voor jouw koffiemachine het juiste Severin ontkalkingsmiddel!

 

Ons assortiment Severin ontkalkingstabletten

Wil je je koffiemachine van Severin ontkalken, dan kun je hiervoor Severin ontkalkingstabletten bij ons bestellen. Een goed alternatief voor een specifiek Severin ontkalkingsmiddel is onze universele Eccellente snelontkalker. Dit vloeibare ontkalkingsmiddel op basis van citroenzuur kan gebruikt worden voor alle merken espressomachines en filterkoffie machines, alsmede voor waterkokers.

Behalve voor Severin ontkalker kun je ook bij ons terecht voor andere producten op het gebied van Severin onderhoud, waaronder Severin cappuccino reiniger en Severin reiniger voor een efficiënte verwijdering van koffieresten en –vet. 

 

Waarom is Severin ontkalken zo belangrijk?

Het leidingwater in ons land bevat relatief veel kalk, in sommige plaatsen meer dan in andere. Dat kalk gaat zich in de loop der tijd afzetten aan de binnenkant van je koffiezetapparaat. Door kalkaanslag wordt niet alleen de smaak van je koffie minder, het kan er ook voor zorgen dat je apparaat sneller kapot gaat. Om dit te voorkomen moet je eens in de zoveel tijd Severin ontkalkingsmiddel gebruiken. Zo blijft je koffie lekker smaken en verleng je de levensduur van je Severin machine.

 

Severin ontkalkingsmiddel bestellen bij Eccellente

Eccellente heeft alles dat je nodig hebt voor het ontkalken van je Severin koffiemachine. En bestellen is zo geregeld! Bij besteding van €50 of meer profiteer je van een gratis verzending. En vandaag voor 23:59 besteld is morgen in huis! Heb je nog vragen over Severin ontkalkingsmiddel of over Severin onderhoud in het algemeen, neem dan even contact op met de klantenservice van Eccellente. We helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jouw espressomachine!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder