Senseo ontkalker bij Eccellente

1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Senseo ontkalker bij Eccellente

Goed onderhoud is belangrijk voor je Senseo apparaat. Wanneer jij dagelijks een heerlijk bakje koffie met je Senseo apparaat zet zal er uiteindelijk kalkopbouw ontstaan in je machine.

In ongefilterd water zit stoffen zoals kalk en magnesium. Deze stoffen zijn belangrijk voor je lichaam, maar schadelijk voor je Senseo apparaat. Kalk bijt zich namelijk vast binnen in je Senseo en wanneer je niet tijdig ontkalkt zal dit zorgen voor verstoppingen. Regelmatig ontkalken is daarom noodzakelijk om je Senseo in topconditie te houden. 

Over het algemeen is het water in België "hard". Dat houdt in dat er veel kalk in het water zit. Hoe harder het water is des te meer kalk aanslag je in je Senseo kunt verwachten.

Daarnaast beïnvloed kalkaanslag je koffie op een negatieve wijze. De smaak van de koffie wordt verminderd en de crème laag wordt ook aanzienlijk minder mooi. Met een simpele ontkalkingsbeurt kun je weer genieten van een bakje koffie zoals nieuw! 

 

Welke ontkalker heb ik nodig voor mijn Senseo?

Eccellente heeft een ontkalker op basis van citroenzuur en dat is geschikt voor Senseo! Onze ontkalker heeft een fijn formaat van 100ml wat precies genoeg is voor 1 ontkalkingsbeurt. Daarnaast is deze Senseo ontkalker extra sterk gedoseerd waardoor al het opgebouwde kalk op een effectieve manier verwijderd wordt. De Eccellente ontkalker op basis van citroenzuur is al jarenlang op de markt en staat hoog in het vaandel. 

Onze koffie-experts raden aan om je machine elke twee maanden te ontkalken met onze Senseo ontkalker van Eccellente.

 

Hoe ontkalk ik mijn Senseo apparaat?

Een Senseo koffiezetapparaat ontkalken is niet moeilijk! Volg het stappenplan hieronder om je Senseo te ontkalken:

  1. Voeg de ontkalker toe aan het reservoir.
  2. Vul het waterreservoir bij met water.
  3. Voer de ontkalkingsfunctie (zie handleiding) uit of laat de machine doorlopen.
  4. Spoel de machine grondig door met water.

 

Bestellen bij Eccellente

Senseo ontkalker kopen? Dat kan zeer gemakkelijk bij Eccellente. Wanneer je de ontkalker hebt toegevoegd aan je winkelwagen en hebt afgerekend gaan wij gelijk aan de slag om je bestelling in te pakken en naar je te versturen. Wanneer je voor 20:00 hebt besteld versturen wij het dezelfde dag nog naar je op met BPost. Daarnaast is de verzending gratis als je voor meer dan € 40,- besteld. 

Lees meer Lees minder