Nespresso ontkalkers

1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Nespresso ontkalker bij Eccellente

Wij raden aan om je Nespresso koffiezetapparaat eens per twee maanden te ontkalken met ontkalker voor Nespresso. Hiermee hou je je Nespresso apparaat in topconditie en waarborg je de kwaliteit van je koffie. Wanneer je niet ontkalkt met ontkalker voor Nespresso kan dit ernstige gevolgen hebben voor de smaak, crème laag en functionaliteit van je machine.

De boosdoener hierin is kalk. Kalk zit in je drinkwater. Hoewel kalk niet slecht is voor je eigen gezondheid is het wel slecht voor de gezondheid van de Nespresso apparaat. Kalk bijt zich vast aan de leidingen van je machine en hoopt zich op. Hierdoor vloeit het water een stuk minder goed door je apparaat en uiteindelijk zorgt het voor verstoppingen. Dat is slecht nieuws voor je apparaat want hierdoor kan er schade ontstaan. 

Ontkalk met Nespresso ontkalker regelmatig. Voorkom schade en behoudt de smaak van je koffie.

Welke ontkalker heb ik nodig voor mijn Nespresso apparaat?

Eccellente heeft een heel assortiment met ontkalkers, dus kan er nog wel is verwarring ontstaan welke ontkalker je moet gebruiken. Zo hebben we met ons eigen huismerk ook meerdere varianten ontkalkers. De bekendste zijn de vloeibare citroenzuur ontkalker en vloeibare melkzuur ontkalker. Benieuwd naar de verschillen in deze twee? Lees dan onze blog: Wat is het verschil tussen melkzuur en citroenzuur?

Welke Nespresso ontkalker heb jij nodig? Voor jouw Nespresso apparaat heb je de melkzuur Nespresso ontkalker nodig van Eccellente. Deze is in twee varianten te koop, in een handige flacon van 100ml en een grotere voordeelfles van 500ml. 

 

Hoe ontkalk ik mijn Nespresso apparaat?

Een Nespresso koffiezetapparaat ontkalken met ontkalker voor Nespresso is niet moeilijk! Volg het stappenplan hieronder om je Nespresso te ontkalken met Eccellente ontkalker voor Nespresso:

  1. Voeg de Eccellente Nespresso ontkalker (100ml) toe aan het reservoir.
  2. Wanneer je de ontkalker voor Nespresso hebt toegevoegd aan het reservoir vul je het waterreservoir bij met water.
  3. Voer de ontkalkingsfunctie (zie handleiding) uit of laat de machine doorlopen.
  4. Spoel de machine grondig door met water.

 

Bestellen bij Eccellente

Nespresso ontkalker koop je zeer gemakkelijk bij Eccellente. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst gaat ons team direct aan de slag om jouw bestelling te versturen. Wij versturen met BPost en wanneer je voor 20:00 hebt besteld versturen wij het dezelfde dag nog naar je op. Daarnaast is de verzending gratis als je voor meer dan € 40,- besteld. 

Lees meer Lees minder