Miele ontkalkingstabletten

9 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Als je een Miele espressomachine of koffiezetapparaat hebt, dan gebruik je hiervoor natuurlijk het liefst speciale Miele onderhoudsproducten. En deze kun je bij Eccellente heel gemakkelijk online bestellen. Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze voordelige aanbiedingen!

 

Ons Miele ontkalker assortiment

Voor een optimaal Miele onderhoud levert Eccellente Miele ontkalkingstabletten 6 stuks. Deze zijn niet alleen geschikt voor het ontkalken van Miele koffie- en espressomachines, maar ook voor stoomovens. We hebben ook vloeibare ontkalker en ontkalkingstabletten voor Miele van ons eigen Eccellente huismerk.

Naast producten voor Miele ontkalking leveren wij ook andere Miele onderhoudsproducten. Hierbij kun je denken aan Miele cappuccino reiniger en Miele reinigingsmiddel.

 

Is Miele ontkalking echt nodig?

Het kraanwater in Nederland bevat kalk. De exacte hoeveelheid kalk verschilt per plaats; in sommige regio’s zit er meer kalk in het water dan elders. Hoewel die kalk niet schadelijk is voor je gezondheid, kan het wel je koffieapparaat aantasten – én de smaak van je koffie! Om dat te voorkomen (en om te zorgen dat de garantie op het apparaat niet komt te vervallen vanwege slecht onderhoud) is het belangrijk om eens in de zoveel tijd te ontkalken. Dus ja, als je zuinig bent op je Miele koffieapparaat is ontkalken echt nodig!

 

Ontkalker Miele bestellen bij Eccellente

Miele ontkalkingstabletten kopen? Dat doe je natuurlijk via de online shop van Eccellente! Bestel je voor een bedrag van €50 of meer, dan verzenden we je bestelling helemaal gratis. Daarbij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Heb je onverhoopt toch het verkeerde product besteld? Je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht, dus dan kun je het product gewoon terugsturen. Heb je nog vragen over Miele ontkalking of Miele onderhoud in het algemeen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meerLees minder