Keuzehulp

Filteren merk

Wat onze klanten zeggen

8 Artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE snelontkalker
2,95 2,50
MELITTA Ontkalkingspoeder - 2 stuks
4,95 3,98
MELITTA Espressomachine Ontkalker - 250ml
10,95 8,75
MELITTA Koffiemachine Ontkalker
19,95 15,00
MELITTA Generieke Ontkalker
19,95 15,00
MELITTA Onderhoudsset
39,95 35,00
MELITTA BIO Generieke Ontkalker
9,95 8,95
MELITTA BIO Koffiemachine Ontkalker
9,95 7,50

Melitta (vernoemd naar de uitvindster van het papieren koffiefilter, Melitta Bentz) is een internationaal merk dat zich al ruim 100 jaar specialiseert in koffie, papieren koffiefilters en koffiezetapparaten. Eccellente is zowel in Nederland als in België marktleider op het gebied van producten voor Melitta onderhoud, waaronder ook Melitta ontkalkers. Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en laat je overtuigen door onze uitstekende service!

 

Ons assortiment Melitta ontkalkers

Eccellente biedt een uitgebreid assortiment Melitta ontkalkers. Zo hebben we bijvoorbeeld Melitta vloeibare ontkalker, verkrijgbaar in een variant die specifiek is ontwikkeld voor espressomachines alsmede in een generieke variant. Je kunt ook kiezen voor Melitta ontkalkingspoeder, eveneens leverbaar in twee varianten. Melitta heeft ook biologische ontkalkers op basis van citroenzuur.

Behalve Melitta ontkalkers kun je bij ons uiteraard ook andere producten op het gebied van Melitta onderhoud bestellen. Hierbij kun je denken aan Melitta waterfilters, Melitta cappuccino reiniger, Melitta reinigingsproducten of een complete Melitta onderhoudsset.

 

Welke Melitta ontkalker is geschikt voor mijn apparaat?

Melitta Espressomachine Ontkalker is geschikt voor Melitta Cafeo espressomachines. Melitta Ontkalkingspoeder kan gebruikt worden voor Melitta Caffeo Barista, Caffeo Gourmet, Caffeo CI, Caffeo, Bistro, Caffeo Solo en Caffeo Lattea machines. Voor filterkoffie machines kun je Melitta Koffiemachine Ontkalker gebruiken. Melitta Generieke Ontkalker is veilig voor alle overige koffiemachines en waterkokers.

 

Ontkalker Melitta bestellen bij Eccellente

Is het tijd voor het ontkalken van je Melitta koffieapparaat? Bestel dan vandaag nog Melitta ontkalkingstabletten of Melitta vloeibare ontkalker bij Eccellente! Je profiteert bij ons van vele voordelen, waaronder een gratis verzending bij besteding vanaf €50 en 365 dagen retourrecht. En als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis. Mocht je nog vragen hebben over het ontkalken van Melitta machines, neem dan gerust even contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meerLees minder