Illy ontkalken

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het in 1933 opgerichte familiebedrijf Illy staat in alle vijf continenten bekend om haar geweldige koffieproducten. Niet zo verwonderlijk dus, dat ook dit merk een eigen lijn met onderhoudsproducten heeft opgezet. Deze zijn uiteraard heel eenvoudig te bestellen via de online shop van Eccellente!

 

Alles voor het ontkalken van Illy apparaten

Wil je je Illy Francis Francis ontkalken? Voor alle Francis X modellen die met E.S.E. Servings en gemalen koffie werken kun je gebruik maken van zowel Illy ontkalkingspoeder als Illy ontkalkingstabletten, ook wel Illy decalcificante genoemd. Overigens is onze eigen Eccellente snelontkalker ook geschikt voor het ontkalken van Illy Francis Francis apparaten!

Daarnaast leveren wij alle benodigde producten voor het reinigen van Illy koffieapparaten.

 

Is het ontkalken van Illy koffiemachines echt nodig?

Jazeker! Het leidingwater in Nederland bevat namelijk relatief veel kalk. Hoeveel kalk erin zit (de ‘hardheid’ van het water) verschilt per woonplaats. In plaatsen waar het water hard is, zul je vaker moeten ontkalken dan in plaatsen met zacht water. Ook de intensiteit waarmee je van je Illy apparaat gebruik maakt, is bepalend voor hoe vaak je moet ontkalken. Als je niet ontkalkt, dan zal de maak van je Illy koffie in de loop van de tijd minder worden. Je Illy apparaat kan sneller kapot gaan, en daarbij bestaat de kans dat de garantie komt te vervallen. Illy ontkalken is zo gebeurd; zeker doen dus!

 

Illy ontkalkingspoeder bestellen bij Eccellente

De juiste producten voor het ontkalken van Illy koffiemachines zijn bij Eccellente heel gemakkelijk online te bestellen. Je profiteert bij ons van aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding vanaf €50 en 365 dagen retourrecht. En met maar liefst drie eigen magazijnen zijn al onze Illy ontkalkers direct uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 23:59 besteld is morgen in huis! Heb je nog vragen over Illy Francis Francis ontkalken of over Illy onderhoud in het algemeen? Neem even contact op met onze klantenservice; we staan je graag te woord!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder